Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz jambiyya #62401 üzenetére
Igen igazad van. Elég jó áron is van a tudásához képest,atmos,2.0 HDMi stb, Csak komoly tesztet nem találok róla még külföldi oldalakon sem ez miatt vagyok kissé bizonytalan, de szerintem megveszem. Általánosan jó véleménnyel vannak a Pio erősítőkről úgy a felhasználók és a teszt oldalak is.
ctrlaltdel13 : ha sikerül 20 méterrel honorálhatnál
Csak vicceltem, de kíváncsi leszek mit reagálnak. A 4mm2 átmérőjű 100 méteres 200 ezer körül megy, annak már jó az árazása, ezt cseszték el.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Köszi már vettem közben egy Fehérvári boltban Oehlbach-ot 20 métert ,de kell még az Atmoshoz is ha megveszem és a hátsó surroundokhoz is. ezek jó árak szerintem amit linkeltél.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
jambiyya
őstag
válasz ctrlaltdel13 #62402 üzenetére
Ha nagyon aránytalan, akkor elállhatnak, és ezt is fogják tenni.
-
arcitec
addikt
Nem akarok kontárkodni, de nem látok benne semmi kivetnivalót, "csak" a véleménye többnyire tárgyilagosan. A tiéd ellenben semmi több mint troll ...
Stílusa, meg mindenkinek van .... U.I: És védeni sem akarom, mert az igaz, van, hogy túllő a célon, de TE folyamatosan piszkálod, ami szintén tény ...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
jambiyya
őstag
válasz ctrlaltdel13 #62409 üzenetére
Nem írtak semmit az ÁSZF-ben erről, rendeltem én is.
-
hcs57
őstag
válasz arcitec #62410 üzenetére
Olyan ritkán írok ide... hogy lenne ez foyamatos piszkálás?
Ajánlom figyelmedbe, amit neki kigyűjtöttem, olvasd át, s abból idézz, hogy hol tárgyilagos Ő és hol troll az enyém?
Konkrétumokat várok a teljes gyűjteményre![ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
-
Rp526
aktív tag
válasz ctrlaltdel13 #62412 üzenetére
Kollégám 15e Ft-os lakatból vett 100 darabot online shopban, mert 105 Ft-ra árazták be.
Kártyával fizetett, elhozta a rendelést.. benézte a webshop.. Én is rendeltem 100 métert.. Kifizettem kártyával most. Kiv leszek. -
Nyugis
senior tag
Sziasztok!
nekem egy pioneer VSX-D512- van.
az lenne a kérdésem, hogy ehhez milyen mély ládát lehet csatlakoztatni?
milyen fajtát keressek?
használtakat nézek, nem kel brutális hangerö inkáb szép / tiszta hang mint borzalmas hangerö.. -
ilovedigweed
senior tag
Én is rendeltem csak én 300 métert 😁
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Úgy látom, hogy kérésemnek nem igazán akartok eleget tenni, szakmai hozzászólások megint eltűntek, helyette folyamattos off-olás, egymás piszkálása, trollkodás folyik. Ha még egy, nem a témába illő hozzászólást meglátok, gyomlálni fogom a topikot, valamint aki folyamatosan olajat önt a tűzre, be fogom jelenteni a Modkerbe, mert elegem van, hogy állandóan csak a veszekedés megy, a kérdezők meg menekülnek a házimozis topikokból.Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Quqesz
nagyúr
Van vmi tapasztalat amúgy, hogy az AVR-ek meddig bírják max kisebb javítható hibákkal? Mivel az enyém nem mai darab néha filózok mennyi időm van még gyűjteni a kövire......
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
félisten
Meghoztam a Pio-t ,elvégezte a kalibrálást. Ahogy írtátok az összefoglalóban is, Az a problémám , hogy a sub egyfolytában búgott , túltolja. Batman: kezdődik alatt a szöveg alatt is van egy általános hangja. Megnéztem a Subon a crossover 120 Hz-n van a hangerőt levettem kb negyedére de így is sok. Az erősítő azt írja hogy a crossover 100 Hz és a mélyre rátolt plusz 5 dB hangerőt.Azt visszaállítottam nullára így már jobb a helyzet,a crossover maradt 100 nál. de szerintem a Subnál a crossover 120 Hz vagy az erősítőben nem jó a 100 Hz vagy mi lehet a gond ?
Eddig nem vagyok elhasalva amúgy az erősítőtől, de lehet a beállítások nem jók.[ Szerkesztve ]
-
Mikika
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy Yamaha RX V575ös erősítőt
Egyenlőre csak sztereó hangfalpárom van hozzá
Érdemes a mérőmikrofonos bemérést megcsinálni?
Köszi szépen MikiForever Apple
-
Nyugis
senior tag
Sziasztok!
Információt/ segítséget szeretnék kérni!
nekem jelenleg egy szuper pioneer VSX-D512- van.
az lenne a kérdésem, hogy ehhez milyen mély ládát lehet csatlakoztatni?
milyen fajtát keressek? jó hozzá az "autós" mély láda?
ilyen a sub bemenete:
használtakat nézek, nem kel brutális hangerő 1 millió giga WAT-os inkább számomra ( persze a lehetőségekhez mérten) a szebb- tisztább hangzás.
illetve még az a kérdésem, hogy az erősítőnek ilyen a hangszóró bemenete:
az ilyen fajta bemenetbe lehet használni ilyen banán dugót?
arra gondoltam, hogy ha jó akkor vennék hozzá ilyet:
-
jambiyya
őstag
válasz Nyugis #62436 üzenetére
A subwoofer preout kimenet nincs erősítve, szóval aktív lémyládában gondolkodj, vagy ha passzív, akkor kell mellé erősítő.
Használtak közt akadnak jó kis subok. Milyen hangfalaid vannak, és mennyi pénzed van a subra?
Ránézésre az a csiptetős hangszóró kimenet nem fogad banándugót. -
Nyugis
senior tag
Értem, és köszönöm szépen a válaszokat!
a csupasz kábelvéges dologra létezik valami megoldás?
olyan mintha egy "cirok seprőt" szeretnék bedugni!nézegettem aktív mélyeket használtan de kb új áron Próbáljak / akarják adni, (jó jó tudom Magyarországon vagyunk! )
szóval azzal még várok.
illetve keresek még hátha... nem túl magas a keret 20k magassága.. -
Mikika
aktív tag
a csupasz kábelvégre
két megoldás van
leónozod (forrasztod)
sajtolsz rá érvég hüvelyt[ Szerkesztve ]
Forever Apple
-
Nyugis
senior tag
-
-
félisten
válasz pitör84 #62446 üzenetére
Én egy hasonló műanyagszettről váltottam anno (Philips) a Yamahara arról most Dalira. A TV hangzásnal bőven jobb volt a Philips és előrelépés volt, így mentem feljebb.A Philips nekem mai napig megy, közel 15 éves, fiam szobájában, terhangzasban jobb meg mindig mint egy átlagos, olcsóbb Soundbar.
[ Szerkesztve ]
-
gab1ka
senior tag
-
félisten
válasz gab1ka #62449 üzenetére
Elméletileg 40-43 Hz a spektor gyári értéke ha jól emlékszem. Az erősítőn próbáljam levenni a vágást?
80 Hz és 50 Hz lépcső van. Meg arra gondoltam, nézegetve YT videókat, hogy Large beállításokat használták több Pional a frontokra. Ha directre állítom a hangzást akkor a láda hangja jó, de a spektorok nagyon dobozhangon szólnak. Automatikuson hagyva meg 2 fölé nem tudom tekerni a ládát így.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs