Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    válasz dave118 #37867 üzenetére

    Bocsáss meg, de ki kell javítsalak, a kodi nem csak sambán tud médiatárat kezelni. Nekem két rpi1 megy NFS megosztással egy OMV rendszert futtató nasról. Az NFS ezerszer egyszerűbb mint a smb, nekem is csak azért van az utóbbi, mert még egy db wines gépem van itthon, de nem sokáig az se.
    Tudomásom szerint a dlna-t akkor szokták használni, ha a tv maga a media player, ez mondjuk egy eset, de azt is lehet, ahogy írtad, hogy pl a nas végzi a transzkódolást, és dlna-n osztja meg a tartalmat. Szerény véleményem szerint egy dedikált media player közbeiktatása megkönnyíti a dolgokat, egyrészt a tvk lejátszója nem mindig a legjobb, másrészt ha a nas hardver nem a legerősebb akkor azért. Nekem pl. egy ócskavason van az OMV, lehet már a kódolás megfogná, főleg a mai divatos tartalmaknál. Ha gondolod, szívesen megosztom az NFS tapasztalataimat, de nem akarok offolni.

    Hogy ON is legyek:
    Megcsinálták a H&K AVR255-öt, most beszéltem a szervízzel. Annyiban örülök neki, hogy ténylegesen kiderült, baja volt, és nem én vagyok a helikopter. :)) Már alig várom, hogy hazakerüljön. Azóta, hogy nincs egyszerűen nem jó filmezni, vagy hangos vagy halk (a beszéd pl.), meg na, akit egyszer a mozdony füstje megcsapott... :)

    [ Szerkesztve ]

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák