Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz #10726912 #17633 üzenetére
Esetleg, de maximum egyperces novella lesz, valamikor... némi spoiler: 3 utas, vintage hangszórók és alkatrészek, nagy méret és tömeg, másodrendű váltók, kis pénz, nagy élvezet...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Giot
addikt
válasz #10726912 #17633 üzenetére
3 évig szolgáltak nálam mielőtt megmértem őket. Vélemény, mélyek gyors pontos van súlya részletező. Elég mélyről indul. Néha kicsit túl kemény. Közép, szeretem a terét valószínű neki köszönhetem, ha becsukom a szemem eltünnek a falak, nem érzem a helyiséget csak a zenét van tere, mélysége szélessége, nagy élmény. Sokszor mikor kinyitom a szemem csodálkozom el milyen kicsi a szoba. Nekem erről szól a hifi meg a nagyszerű zenékről amik nélkül nem lehetne ilyen élményben részem. Visszatérve, magas részletező neki is köszönhetem a teret. Bár néha tolakodó. Emiatt is került áttervezésre a váltó. Összegezve. Jó hangszórók kis odafigyeléssel jobbak is lehetnének. Minőségi anyagokból epülnek fel, de nagy a gyártási szórás, az összeszerelési minőség hullámzó. Ez nagyot von le az értékéből. Emiatt mondom azt hogy túlárazottak a Monacor ezen szériái.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest