Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz Sennalacy #17320 üzenetére

    A megoldás könnyen lehet, hogy a Technics-ben rejlik. Persze, hogy jó hangúnak mondja, el akarja adni:) Ha rossz az erősítő (igazán jó hangú darabot még nem hallottam belőle), emellé még rossz a forrás (pl a tucat JVC, Sony, Lg, stb lejátszókat nagy ívben kerüld!) emellett alapszint alattiak a hangszóró vezetékek, RCA átjátszók, stb, akkor könnyedén haza vághatja azt a hangképet, amit a HECO nyújthat. Ez esetben elmész egy haverhoz, akinek van egy ilyen logi-izéje egy jó hangkártyával és lőn a megvilágosodás: Hú bakker ez de milyen jó, az enyim meg nem...na eladom s veszek én is logi izét!!
    Ez csak egy verzió, ez a legelső, ami igaz lehet: rossz erősítő és forrás miatt adja el a HECO-t. Esetleg ehhez még párosulhat egy agyon zsúfolt szoba, aminek annyi akusztikája van, mint egy zsák rongynak....mondjam még? ;)
    U.i: A Yamaha erősítőd jobb darab, arra tudsz alapozni, ha pl a HECO szettet veszed meg, (vagy a Celestiont), akkor egy jó forrással (pl Yamaha DVD lejátszóval), pár trükkös hangfal vezetékkel és egy-két ezer forintos átjátszó RCA-val (vagy épp optikai madzaggal) simán lekörözöd a jóhangú technicset meg a logihogyishíjjákot :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák