Új hozzászólás Aktív témák

  • AmPeX

    aktív tag

    Na. Meglestem, de csak röviden. Magassugárzónak a HD 6,5 H2000 -t választanám, viszonylag magas érzékenysége és az egész egyenesnek mondható amplitúdómenete miatt. (a dómoknak nem tetszik a hangja, ezért azokat meg sem néztem.) Továbbá elég részletes infók vannak róla, mint pl az impedanciakarakterisztika, amit sajnos a HD 8 nál nem tüntettek fel, pedig az is egész jónak tűnik. (tényleg, abból miért van 2 fajta? én csak annyi különbséget látok a 2 közt, hogy az egyiknek csillog a porvédője, a másiknak meg nem. :) Gondolom ennél azért több különbség van köztük)
    Látom közben válaszoltál, oké akkor marad a 2 utas. (Kisebb hangfal... hát nemtudom nekem mind1, hogy mekkora, be fog férni a szobámba, :DDD ha pedig teljesítményre gondoltál akkor 10 W szinuszt rá fogok tolni minden további nélkül)
    Mélynek a HA 25 braun -t néztem ki a gumiszéle miatt. Azt nem eszi meg az idő sem, és a hangja is szebb szerintem. Attól félek, hogy ez túl nagy lesz a magas mellé. Ha ez van akkor
    HA 17, HA 18 vagy HA 20 ból valamelyik. (jólenne ha lenne negatív gumiszélű, csak mert egyszer hallottam egy olyan orosz hangfalat, és azóta is olyat keresek :) )
    A hangváltót kicsit bonyolultabb megtervezni annál, hogy most kitaláljam, hogy mi kellhet hozzá, ezen majd még elszórakozom. Mindenesetre köszi a linket. :R

Új hozzászólás Aktív témák