Új hozzászólás Aktív témák

  • Outblast

    tag

    Hali!

    Egyszer már kérdeztem itt, de lenne még pár kérdésem :)

    Először is ház NZXT H440 / lap H87 D3H/ proci hűtő Lepa Aquachanger 240 (gyári hűtővel) / elől 3 stock NZXT 12es venti hátul 14es Cougar CF-D14HB-R.

    1. most a ház tetejében van a radiator kifele fujja a meleget, kerdesem az lenne hogy igy jobb e vagy a haz elejeben lenne-e jobb. A kerdesem azert merult fel mert egy Sapphire Nitro R9 390 kari van a gepbe, ami terhelesnel lazan felmegy 80 fokra igy meg ha a hatso Cougar 12V-on is megy perpill a radiatoron igy is meleg levegot fuj at 2 gyari Lepa illetve felul nincs is olyan nagy res a hangszigetelo anyag miatt.

    2. Szeretnem lecserelni a 3 stock nzxt ventit, de a lapomon csak a cpu fan pwm-es. kerdesem az lenne hogy mivel jarnek jobban ebbol mondjuk 5db egy 5os elosztoval cpu fanrol, es akkor ez lenne elol 3 es 2 a radiatoron (ami ugye nem tul vastag) ha jol tudom ez tobb levegot tud beszivni oldalrol is (elso panelen oldalt van a szellozo nyilas), vagy mondjuk 2 Akasa Apache a radiatorra es 3 Aerocool DS elore? (en mint hozza nem erto ugy gondolom hoyg elorol csak huvosebb levegot tolna ra a radiatorra)
    Ugyebar most ez mind kerdeses abbol kiindulva hogy hol is legyen a radiator, mert pl ha elol a radi es elol 3 Lepa bolquiet (ebbol ugye 2 a radin) ez mondjuk 3mas eloszton cpu fan es mondjuk +1 14es fentre.
    A lenyeg az lenne hogy a kartya ne fojjon meg szal azert legyen mozgatva a levego, ezert is van most 12V-on az elso 3 venti + a hatso is, de ha meg nem csinalok semmit akkor meg zavaro.
    pls help :) (sry kicsit hosszu lett illetve ekezetek is elmaradtak buta G15 :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák