Új hozzászólás Aktív témák

  • Grózi

    Topikgazda

    válasz ZrogNV #21995 üzenetére

    Gondolom a zöld szín miatt esett a választásod a Nanoxiára-kiváló ventik.A gyártói zajszint adatokat nem lehet komolyan venni,hidd el.Zöld led-sben nem tudok olyat mondani amit nyugodt szívvel ajánlanék,az általad felsoroltak közül csak a Riing jöhet szóba-viszont ez főként csak látványelem,a Nanoxia minden téren jobb és lényegesen olcsóbb.
    Ha jobbat akarsz,akkor mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod és már nincs akkora differencia.Ami szóba jöhet és jobb mint a DS:
    BQ Silent Wings,Aerocool DS,NoiseBlocker eLoop B12.Két tanács a végére:a kevesebb néha több(biztos kell 6 venti?Mert a hang hatványozódik.) és ne fix fordulaton használd őket,ha már van lehetőséged hőfok függvényében szabályozni.
    (#21996) PöttönA Noctua kíváló venti,de van nála jobb is tört áron.120mm 3 pinben ajánlom figyelmedbe az Aerocool DS-t és a NoiseBlocker eLoop B12-t.(mindkettő jobb mint az általad nézett Noctua).A cpu bordával pedig ha elégedett vagy(én cserélném 120mm-s ventivel rendelkező darabra) akkor a be quiet! Shadow Wings PWM 92 mm-t javaslom.
    (#21998) TiszaaaÉn se a gyári ventiket(ismerem őket,egy kalap...),se a molex-s tápolást nem erőltetném.Veszel egy 3-s elosztókábelt+3 db BQ PW2-t és hőfok függvényében tudod szabályozni őket 1 db aljzatról.Így csendes és hatékony hűtésű géped lesz.Ha ragaszkodsz a gyáriakhoz,akkor előre tegyél 2 darabot és egyet hátra.

    Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív

Új hozzászólás Aktív témák