Új hozzászólás Aktív témák

  • Martell

    tag

    válasz N.Ferry #11795 üzenetére

    A bitfenix 200ast nagyon szídják a külföldi fórumokon. Konkrétan borzadály!! a 200as piac sajnos elég sovány, Cooler Master Megaflowt mondják a legjobbnak. De még a Phobya 200asok is szóba jöhetnek szvsz.

    Akasa megint egy olyan venti, amiért én pénzt nem adnék, kivéve ha hat rám vizuálisan. :) De nem hat, persze tiszeletben tartom, ha valakinek tetszik. De mint funkcionális eszköz, ár értékben nem túl deltás.

    140esből még egy szavazat a Thermaright ventikre. A TY sorozatok nagyon jók! Ha nem tetszik a színük: THERMALRIGHT X-SILENT FAN. Ajánlom még az Enermax UCTB14B-t, vagy Silverstone AP 141. És említették a Corsair 140eseket is, azok sem rosszak. Oldalra a Scythe GlideStream 140est is megfontolnám.

    A TR, Enermax és a Silverstone is jobb a Nanoxiána/Akasa párosnál. És ha a GlideStream olcsóbb a nanoxiánál, akkor az is jobb vétel oldalra.

    Smiti: Be Quiet agyon hypolt divat márka. Pofátlanul drága a semmiért, százával vannak jobb ventik a piacon hasonló árban, egyedül igazán jó ventijük a silent wings 2. De azért megint csak autót lehet venni. :DDD Én lebeszélnélek róla, ár értékben katasztrófa, kb mint a Noctua. Ha ragaszkodsz a fekete-fehérhez akkor részvétem, mert nem lesz könnyű menet. :D NZXT, első blikkre, de az is borsós. ACnál olcsón jó fehér ventit nem fogsz kapni. Swif 2000 alja, 2000 közepe Enermax TB.Silence szvsz. Afelett már kibővül a piac....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák