Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz Napfénysüti #11250 üzenetére
Hát ha bokám bírja....a tornatermet nem igazán csípi ebben a cipőben pedig egyre jobban megy még a cseleke is néha néha bejönnek
Székesfehérvár jó volt meg minden de elég volt az a 3 nap a fürdő jó volt bár én kicsinylettem... nah már keresem hova is lesz a köv út Sopron vagy Eger vagy találtam egyet vmi erdő közelében
[ Szerkesztve ]
-
Gonosz15
aktív tag
http://hu.wikipedia.org/wiki/Szent_Olaf
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
Patrick
addikt
TSI: +17900/-3310
Forma: +6/-1
+2 erőnlét up remekreVégre. Így 400 000 a TSI.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
zsolli
addikt
Háááát, nem is tudom. Formailag nem volt valami csúcs...
TSI: +10.100/-2.040
Forma: +2/-3
Skill-up: 9 szintlépés átadásból.Egyik szélsőm remek átadású lett, de sajnos a formája gyenge maradt
HT-s csapat: Sörhas
-
zsolli
addikt
válasz Napfénysüti #11248 üzenetére
Még nem jutottunk el oda. Egyszer Visi említette itt, de azóta nem hallottunk róla
Megnéztem a csapatod. Jó nagy átalakításra volna szükség
Pénzt a hatékony edzésből tudsz szerezni, aminek van pár "alapfeltétele". Jó edző, 10 segédedző, 100% edzésintenzitás, 5-15% erőnlét, és fiatalok az edzett posztokon.
Nálad középszerű edző van. Játszol ugyan barátságos mérkőzéseket, de ugyanazok vannak középpályán, mint bajnokin. 21 éves játékosokat edzel kp-n.
Nézd meg az egyik játékosom: 309343578. Ő 20 éves. Én edzem 17 éves kora óta.
Tehát amit javasolni tudok, hogy eladod a szélsőket és középpályásaidat. Veszel 10 db 17 éves (kevés napos, maximum 30) suhancot, minimum megfelelő játékszervezéssel.
Cseréld le az edződet jó-ra. Jó edző, csapnivaló vezetői képességgel. Ha van rá lehetőséged, speces fiatalokat vegyél. Jól fejelő, Gyors, Technikás stb.Bajnokin játszik 5, barátságoson a másik 5. Szélső poszton csak 50%-os edzést kapnak, ide érdemes magasabb szélsőjátékút venni, Gyors vagy Kiszámíthatatlan speccel (ide is jó a Jól fejelő).
Most kicsit hulla vagyok, de ha van kérdésed, nyugodtan mond, amiben tudok (tudunk) szívesen segítünk.
Zs
-
r0by
addikt
válasz zsolli #11243 üzenetére
Most éppen elégedettek (6), én éppen nem, de remélem a mérkőzés után az leszek
Rányomom a MOTS-ot, de szerintem még így is necces lesz, hogy egyáltalán birtoklok-e 1%-al is. Pedig a HT átlag feletti megfelelőt ír kp-ra, ilyen erős pedig sosem volt még. Kp-ra betettem 50. percre cserét, mert a játékos-edzőm erőnlétileg már gyenge.
Sajna erősebb nálam, és én megyek hozzá. De egy döntetlennel már elégedett lennék, mert akkor az utcsó fordulótól függetlenül bajnok lennék. Ha kikapnék, akkor sincs egyébként baj, mert jobb lesz a gólarányom, mint az övé. Kérdés az az, hogy a végelszámolásnál, azonos pontszámnál a gólarány számít, vagy az egymás elleni eredmény? Én idehaza a 2. fordulóban 2-0-ra vertem, ami elég sovány.. -
nagyúr
válasz zsolli #11255 üzenetére
Huhh köszi a sok tippet erre kell pár perc hogy megemésszem.
Az edzőmet most cseréltem le eddig még rosszabb volt csak ugye mivel 3 hónapja kezdtem a játékot így pénzem még nincs jobbra (asszem valami 120k az egyel jobb szintű).
Ilyen 23 év körülieket már nem éri meg edzeni? Mert a játékosaim átlagéletkora annyi kb.
Az edzésintenzitásom 100% 12% erőnléttel és épp a héten vettem egy csomó új személyzetist (segédedzők, gyúr, orvos, stb).
Az a baj hogy még anyagilag nem állok túl jól, nem lenne érdemes mondjuk még egy szezont várnom ezzel a sok átalakítással? Az első szezonomból még van hátra 2 meccsem. Barátságos meccset amúgy kollégákkal nyomunk ilyen saját kupa rendszerben eddig a rutinosabb kollégáktól kaptam tanácsokat akikkel együtt focizom HT kupákon is.
Viszont ificsapatot alapítottam. Esetleg később az ott edzett játékosok nem lennének jók? Nem baj ha nem 1 év alatt jutok fényévnyit előre, elvagyok én így is.Més que un club!
-
plus44
veterán
Amúgy szeretem, hogy berakom az ifi kapusom barátságos meccsre védőnek. Mellé 2 olyan védő került, akiről már minden kiderült, erre ez a nyomorék edző miről beszél? Szélsőjátékról, mert a középpályásom védekezéséről. Ne haragudjatok már, ez mi a f.sz?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
zsolli
addikt
válasz Napfénysüti #11257 üzenetére
Olyan ütemben csinálod, ahogy Neked tetszik, vagy ahogy jónak látod
Néztem, hogy költöttél kb. 70 millát játékosokra. Azt a pénzt már nehéz "visszaszerezni"
Avval kalkulálj, hogy az edző olyan 53 milla ha jól emlékszem (most melózom, nem tudok belépni HT-be). Ezen felül a fiatal srácoknál is kalkulálni kell egy bizonyos árral. 200 ezertől a 20 milláig fejenként, de persze vannak óriási tehetségek, de azok nem a mi pénztárcánknak valóak
Nem tudom, megnézted-e a játékosom. Ne hidd, hogy vagyonokat fizettem érte. A "titka" annyi, hogy az előző hsz-ben leírt "paraméterek"-kel edzettem. Igaz, ehhez kellett 3 szezon, tehát türelem
23 évest alapról edzeni nem nagyon éri meg. Minél idősebb, annál lassabban fejlődik. Max. úgy éri meg, hogy van más képessége nagyon magason, és mellé elkezded növelni a játékszervezést. Pl. def-csatiknál (védekező csatárok) a magas gólszerzés és átadás, vagy szélsőknél a magas szélsőjáték és átadás mellé szokták felturbózni a jsz-t. De ez szintén nem a kezdők azstala, mert az ilyen játékosokhoz már nagyobb tőke kell.
Zs
-
zsolli
addikt
r0by, majd elfelejtettem. Gratu a wc védőért
Nem leszek otthon holnap, egy cimborának segítünk költözködni. Szorítok mindenkinek, persze Neked egy kicsit jobban, elvégre nagy a tét.
Az én meccsem, mint írtam tét nélküli, de még is csak fontos presztizs meccs. Sajnos az egyik szélsőm gyenge formában van, így nem tudom, mi lesz
Idegenben MOTS-olok, és mindkét szélen támadok, de nem biztos, hogy át is megyek az ellenfél védelmén. Ellenben Ő nagy eséllyel átsétál az én védelemnek nevezett valamimen
Szal nem tudom, mi lesz. Még az is lehet, hogy nagyon sok góllal fognak elpicsázni
A birtoklás nem tudom, milyen lesz. Lehet, hogy előző meccsen PIC-elt az ellen
Ami mellettem szól, az önbizalom. Ellenfelem múlt héten 4-1-re kikapott egy nála esélytelenebbtől. Fene tudja, mi lesz, majd szombat este izgulhtok, mikor hazaérek
Zs
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
plus44
veterán
-
r0by
addikt
válasz Napfénysüti #11262 üzenetére
Amíg nem találsz nagy tehetséget, addig keresed őket, rotálod, edzést változtatsz.
Aztán ha lesz egy komoly ifistád, akit ki tudsz edzeni jó/remek szintig a legerősebb képességéből, akkor azt az edzésfajtát választod.
Van még az egyéni edzésmód is, de én azt speciel nem igazán tudom, hogy mennyire hatákony, és a többiek sem nyilatkoztak még róla.Dávid: nem vagy egyedül, én is próbáltam mást eddzeni a barátságos meccsemen, de tökre nem arról beszélt amiről kellett volna. Sőt, 3 játékosról írt, és mind3 játékosról megtudtam egy-egy tulajdonságáról, hogy már nem fejlődőképes és csapnivaló szinten vannak
És amit nem értek, hogy YouthClub szerint négy darab spec-es játékosom van, HT szerint meg csak 2...
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Kicsit gáznak érzem, mert én már le sem írtam, hogy ilyeneket kiír: xy ma eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta. Oké, örülök neki, de ilyen betétszövegekkel eltékozolni az edzésidőt... Nekem meg marhára kellene tudnom, hogy tudjak kalkulálni a kapussal (most hogy a másik edzett kapusomnak kimaradt egy edzése...).
-
zsolli
addikt
válasz plus44 #11263 üzenetére
Az elérhető szintről ügye a második edzéstípus beszél. Mivel az területvédekezés, sajnos így a középpályán játszókat is beleveszi. Ez van sajna.
A védésével nem lesz gond szerintem, az simán kimaxolható, bár nem tudom, hogy áll most. Még olyat is lehet barátságoson, hogy a kapusod hátvéd poszton kap egy pontrúgás/védekezés-t. Természetesen Ő lenne a kijelölt pontrúgó. De addig úgy is kiderül a turpisság. Illetve ha védekezés-területvédekezés van beállítva, az sem baj. A lényeg, hogy az edzést megkapja. Egyelőre a védése legyen maxolva, a többi ráér utána. Max. addig izgulsz, hogy csapnivaló, vagy megfelelő-e a védekezéseZs
-
zsolli
addikt
Én nem táplálok nagy reményeket. Nem is szeretnék feljutni, mert az én csapatom nem olyan erős, és nemsoká előről kezdem az edzést, mert még nincs olyan tőkeerős csapatom, hogy eltartsam a srácokat. A kp-k fizetése elég magas.
Megeszleket (IV menedzsere) amúgy se tudom utolérni. Nagyon elkapta most a fonalat, és ha valami csoda folytán most is meg jövő héten is nyernék, akkor is jobb lenne a gólaránya.
Kérdezted mi számít. Le van írva valahol, de nekem úgy rémlik, hogy a pontszám, majd gólkülönbség jön.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz Napfénysüti #11262 üzenetére
Erre nemigen van recept. Rotáld, variáld Őket, értékelés alapján (kapott csillagok) nézd Őket, arra vigyázz, hogy a csatárok túl vannak csillagozva.
Általában az alap ifik kutyaütők, azokra koncentrálj, akiket a megfigyelők ajánlanak. Lehetőleg a 15 éveseket fogadd el, azokat lehet szépen kiedzeni 17 éves 0 napos korukra.
Fontos, hogy úgy kalkulálj, hogy lehetőleg 17 éves 0 napos korára fel tudd hozni.
Egy 17 éves 0 napos srác jó védekezéssel sokkal többet ér, mint egy 18 éves 45 napos remek védekezéssel.Majd ha jön valami jó srác, akiről van érdemi infó (edző vagy megfigyelő által), akkor majd ki lehet találni egy jó kis edzéstervet.
Zs
[ Szerkesztve ]
-
zsolli
addikt
válasz plus44 #11272 üzenetére
Pontrúgás szépen fejlődik másodlagosként is, míg elsődlegesdnek a védés megy. Az a felnőtteknél is gyors edzés.
Mondjuk kívánok Neked olyan meglepetést, amilyen nekem volt.Ifi kapusom miatt toltam a pontrúgást, majd az edző közölte, hogy a szélsőm maxolt remek szinten pontrúgásból
Zs
-
ftc
nagyúr
Rugd előre
laza leszek s benyomtam egy laza gamet holnapra
-
zsolli
addikt
Hoppá, most vettem észre:
"Ó, az a sok képesség! 2012-01-27
A csapatod TSI-je 300 000 fölött volt
"És akkor egy kis negatívum is...
Míg nem végzek az ifi kapussal, csak 1 megfigyelőt alkalmazok. Spórolnom kell ügye. 5 db fiatal természetfeletti és 1 db fiatal világklasszis játékszervezésű játékos hetente 16.997.000 Ft.-t kérSzal az 1 megfigyelőm ajánlatát el kell fogadni, ma Őt kaptam:
"Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Márk Ilyés, és 16 éves.
Jelenleg szerintem Játékszervezés képessége nagyjából pocsék szinten van. Összességében nézve ő szerintem egy gyenge szintű játékos. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Gólszerzés képességű játékosod.
Nos, adjunk neki egy esélyt?"
Edzem szépen tovább a kapuspalántát
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Napfénysüti #11282 üzenetére
Kapust kerestettem ifibe de semmi jelölt. Majd talán jövő héten...
Addig meg valamelyik fiatalom csak elbénázik a kapuban.Més que un club!
-
r0by
addikt
válasz Napfénysüti #11283 üzenetére
Szerintem ez úgy működik, hogyha kapust keresel, akkor pont azt nem fog találni
-
koxos:8]
senior tag
Jó lenne ma nyerni, jövő héten meg nyomok majd egy mots-ot.
-
Patrick
addikt
Én motsolok most, utána meg majd kiderül, mit kell játszanom ahhoz, hogy 3. legyek.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
DopeBob
addikt
Hány gólt lehet maximum rúgni egy meccsen? Bot csapat ellen érdemes, laza helyett normál hozzáállást választani idegenben, ha legalább 10 gólt akarok berámolni?
MZ/X
-
r0by
addikt
válasz DopeBob #11287 üzenetére
Első kérdésre nem tudom a választ, nem mintha a másodikra tudnám
De a második kérdés egyébként érdekes, mert a józan paraszti ész szerint nem mindegy mit választasz, azonban a gyakorlatban szerintem most nem érvényesül a HT-ban. Legalábbis a múltkori idegenbeli laza bot csapat elleni meccsen éppen 10-0-ra nyertem. Ugyanaz a csapat itthoni meccsen meg rugott nekem 1 gólt, amikor köze sem volt a meccshez, én meg alapon nyomtam, és csak 7-et rúgtam. -
r0by
addikt
Akkor hajrá mindenkinek!
Remélem live is lesz hamarosan.. -
plus44
veterán
Hajrá! (egyre több szinten lesz használhatatlan a HT...)
szerk: hál istennek esik az eső, alig jött ki szurkoló. Lassan abba fogom hagyni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
koxos:8]
senior tag
Hajrá!
Vezetek 1-0-ra. -
r0by
addikt
válasz Napfénysüti #11293 üzenetére
Tudom, dehát az az egyedüli mérőszám, ami alapján össze lehet hasonlítani két csapatot első ránézésére.
-
nagyúr
-
DopeBob
addikt
Egy szottyadt gólnál járok a bot ellen, nem lesz ennek jó vége
MZ/X
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs