Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
Nekem is megvan a győzelem, egyenlőre csak ez számít.
Igaz csak mesterketteseim vannak, dehát most nem vagyok elégedetlen.
Gólarányom elég jó a második helyezetthez képest, szóval ha kikapok tőle jövőhéten, akkor még akkor is meglehet az első helyem. Emberem 5-el vezeti a góllövőlistát, nem hiszem, hogy be tudnák hozni, bár a 2 hátralévő meccsen, azért még lehet rá esély. És amilyen mákos vagyok, hát...Jah, most boldog lett a TS-em, kiváncsi vagyok, hogy mennyire esik vissza jövő szombatig...
[ Szerkesztve ]
-
Buffalo13
tag
na nyerem 4-1-re
-
zsolli
addikt
válasz Buffalo13 #11204 üzenetére
Szép volt, gratu
Ahogy néztem r0by, Dávid és én hoztuk a papírformát, nagy arányú győzelmet arattunk.
Newpest kolléga rohadt izgalmas meccset nyomott, és sajnos a végén alulmaradt idegenben 5-4-re Megjegyzem nem biztos, hogy jó volt a játéktördelés taktika, mert a saját helyzeteket is tördeli, ill. a meccs végére kipurcannak a srácok, de fene tudja mi lett volna enélkül.
Balu ellenfelének egy kicsit nagyobb esélye volt a győzelemre, de szerencsére pontot mentett a "Bazdelőre" brigád
Patrick idegenben volt a csoportelsőnél. Huhh, nem semmi ellenfél, nem hiába csoport első. Erős középpálya, masszív védelem, és egy szélen erős támadás. Nos a "bajnok" kapott egy 11-est, és 2 helyzetet az erős bal oldalára
DopeBob szépen behúzta a meccsét, és ha jól számolom, már vitathatatlan a bajnoki címe. Meglátjuk, hogy szezon végén kell-e osztályozót játszania.
Gratu DopeBob
HT-s csapat: Sörhas
-
Buffalo13
tag
Na most rászántam magam gép elé ültem leszedtem a HO-t.Azt hogy kell használni??
Szerk már nem kell rájöttem
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
Utolsó két meccset megmotsolom, második még lehetek.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
zsolli
addikt
válasz Patrick #11209 üzenetére
Öööö, lehet, hogy hülyeség, de ha a szurkolók és egyéb szempontból nem gáz, akkor nem jobb 3.-nak lenni?
Ha páratlan számú helyen végzel, akkor a köv. szezonban hazai meccsel kezdesz.
Ám ha most 2. leszel, a köv. szezonban első meccsed idegenben lesz az első ellen.Persze lehet, hogy hülyeség, csak mondom ezt a verziót is gondold át
Én már elcsesztem, nem lehetek 3., bármit is csinálok, tuti a 2. helyezésem.
Zs
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
válasz zsolli #11210 üzenetére
Igen, igen, igazad van, látod erre nem is gondoltam. Köszi Jobb hazai pályán kezdeni az biztos. Akkor igyekszem 3-nak lenni. Persze nem lesz egyszerű, úgy kalkulálni, mert még 7 csapattól függ.
20 ponttal vagyok 3. Mögöttem 19 és 18. Nem lesz könnyű.
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
6. helyen ragadtam..se előre, se.. (hátra meg nem, mert kiesek)
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Patrick
addikt
Valaki nem jut fel épp V-be? Jöhetne hozzánk.
-
zsolli
addikt
válasz Patrick #11214 üzenetére
Nem számolgattam végig a dolgokat, de nekem így jött le. Mióta VI-ban játszom, mindig páros számú a helyezésem (eddig 6.,4. és most 2.). Így mindig idegenben kezdek.
Mikor kitaláltam, hogy belavírozom magam a 3. helyre, rájöttem, hogy már nem tudok. 13 pont előnyöm van a 3-kal szemben. Hihetetlen szezont zárok, nem tudom lesz-e még ilyen, de ez most nagyon odaverős volt. És ez még mindig csak a 2. helyre elég
Csináltam egy kis összesítést. Ebben a szezonban, 24 meccs alatt, a fiaim rúgtak 109 gólt, és kaptak 30-at.
2011-11-02 óta a csapat 3-szor kapott ki. A legelső bajnokin (idegenben)a listavezetőtől, a kupában egy II.-od osztályú csapattól, és egy barátságos mérkőzésen.Gondoltam leírom már, mert sanszos, hogy az uccsó két bajnokin elkenik a szám-szélit
Zs
-
Patrick
addikt
Az 1-3-5-7 hazai pályán a 2-4-6-8 mindig idegenben kezdi a bajnokságot. Ez valahol jó is de rossz is. Szerintem ez is lehetne véletlen szerű, mint igaziból.
-
Buffalo13
tag
Na pont én is arra hajtok hogy 3. legyek,modt kezd jó felé állni a mérce mert az előttem álló most kikapott az elsőtől,megy hozzá a második,én meg bot csapatokkal játszok,úgyhogy csak gólkülönbséggel verhetem meg most erre hajtok
-
ftc
nagyúr
Mennyiért lehet majd eladni egy jó csatárt aki 17 éves?
-
ftc
nagyúr
Ők lesznek eladók kb 2 hét múlva:
Gólszerzés:
7/86/7 megfelelő (maximum jó)kiszámíthatlana
Játékszervezés:
8/8 remek (maximum remek)erőteljes
-
r0by
addikt
Nagy a csend..
Barátságos meccs be van állítva? -
zsolli
addikt
Jól látom, Dávid nem kötött le barátságos meccsetHT-s csapat: Sörhas
-
plus44
veterán
válasz zsolli #11232 üzenetére
Azt nem tudod, hogy az ifiknél az edzést mikor lehet variálni? Ugye nekem most védés pontrúgás volt beállítva. Ma volt meccsem, ez le is ment, nyertem. Holnap lesz ilyen időben az edzésem. Na most én átállítottam az edzést védekezés-területvédekezésre, mert holnap 8tól meg barátságosom lesz.Most akkor nem zavarják egymást igaz? kapok egy védés-pontrúgás meg egy védekezés-területvédekezés edzést is, igaz?
-
zsolli
addikt
Ez a meccs nem semmi: 363782303
A végén nem marad játékosa a srácnak
-
ftc
nagyúr
A szokásos vacak edzés
formaromlás illetve egy szint lépés
-
plus44
veterán
Mivel elrontottam a barátságost, így nem fejlődött a kapusom, a másik pedig betársult mellé szinten belül 11.98-ra szóval nagyszerű lett...
-
r0by
addikt
TSI: +9730/-2470
Forma: +5/-5 (megint olyan játékosoknak esett a formája, akire szükségem lett volna a szombati sorsdöntő meccsre..., és B csapatosoknak nőtt )
Skillup: 4 (soknak hangzik, de ebből 3 csapnivaló szintről emelkedett gyengére, akik nem védők )Egyetlen örömteli esemény, hogy megvan végre az első wc védőm. Elég nehéz szülés volt, és sokáig tartott..., nem éri meg.
-
nagyúr
Sziasztok!
Jó de jó hogy van itt is ilyen fórum. Nemrég kezdtem el játszani a játékkal és egész jópofa.
Ja meg igazi HT focikupára járunk kollégákkal.Més que un club!
-
zsolli
addikt
Csak összehozol valamit
Múlt héten ment a PIC nem? Olyan 6-7-es lesz a TS-ed mi?Én melózom, majd odahaza megsasolom, mizu. Most átadást erdzek már, kíváncsi vagyok, lesz-e skill-up belőle, milyenek lesznek a formaváltozások, és hogy mindezek milyen támadóértékeléseket tudnának adni.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz Napfénysüti #11242 üzenetére
Szia!
Üdv itt
Milyen néven (+ csapatnéven) játszol? Mit edzel?
Hatékony edzéseket, és élvezetes meccseket
Zs
-
nagyúr
válasz zsolli #11244 üzenetére
Újbudai revans a csapatom neve és játékszervezést edzetek. Ezt a hülye nevet is egy elég érdekes HT torna után adtam a csapatnak.
Mivel még csak október óta HT-zek bármilyen tanácsot örömmel fogadok a rutinosabb fórumtársaktól.Egy kérdés: volt itt valaki aki focizott tavaly valamelyik HT kupán?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
ftc
nagyúr
válasz Napfénysüti #11248 üzenetére
nem jutottam el
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs