-
GAMEPOD.hu
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fragola.6035
aktív tag
válasz PeterAgos #258 üzenetére
Szerintem ez sima alap recept.
500 lisz, amiből 90% búza kenyérliszt, 10% alakor, tönköly, rozs vagy ami van.
350 víz, 2 kiskanál só, 150 kovász.
Este megetetem a kovászt, reggel abból veszem el. Dagasztógéppel 5 percig dagasztom a kovász és só nélkül. Utána még 5p. a kovásszal és a sóval is.
Aztán 40-60 percenként, vagy ahogy ráérek, hajtogatom 4-5-ször.
utána megformázom és beteszem a jénai tálba, amibe sütöm. Vagy 2 órát még kelesztem benne.
A sütő maxon megy, ez nálam kevesebb, mint 250 fok. Fedővel sütöm, amíg kezd színesedni a kérge, utána leveszem a fedőt és sütöm a kívánt színig, ez összesen 25-30 perc.
nagyo jó az íze, állaga, ropogós, csak kicsit lehetne vastagabb a kérge.
De nincs nagy gyakorlatom, havonta 1-2-szer sütünk.https://caffe35.webnode.hu/
-
bugizozi
őstag
válasz PeterAgos #867 üzenetére
Köszi!
Olaszbolt.hu
De legközelebb az olaszliszt.hu weboldalról fogok mert ott olcsóbb, csak most épp nincs.VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Microsoft Excel topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...