-
GAMEPOD.hu
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
válasz Chris Kiki #500 üzenetére
200 BL80 EPM
200 Világos rozs EPM
200 00 Nagyi
200 kovász
400 szürt viz
19 g sóA bulk dagasztástól 4,5 óra. Óránként hajtás. Én körbehajtom, végén a deszkán megy a szirom. Végén formázás, egyből szakajtó, hűtő 3 fokon, 14-16 óra kelesztés. Sütő 240 fokon gőzben 20 perc 210 fokon gőz nélkül 30 perc. Ez sütőfüggő is picit.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
válasz Chris Kiki #502 üzenetére
onnantól kezdve hogy beraktam a gépbe a lisztet és vizet. Ez bekever. Fél óra pihi. Aztán hozzá a kovász, utána a só. edényben óránként hajtogatam, három menet, ez négy és fél óra. Aztán formázás ez már pár perc, nem számolom bele. Ha nagyon vadul nő a tésztád akkor elég 3X45 perc hajtogatás.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mobilinternet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Videó stream letöltése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- További aktív témák...