Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Engem nem győzött meg a trailer. Az első évad annyira rossz volt, lehet meg sem nézem a másodikat. Pedig az első része csúcs volt, a többi viszont minősíthetetlen. Amikor Master Chief 1 egész részen keresztül csak ásott. Na az volt az igazi mélypont...
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Bad Pritt
félisten
Ugyan, csak nem tudod értékelni a készítők kivételes adaptációs képességeit. Annyi mélypontja volt ennek a sorozatnak, hogy ez a kincskeresős rész már eszembe se jutott, mikor próbáltam visszaemlékezni az első évadra...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
markknight
veterán
Én valamiért azt hittem, hogy kaszát kapott..
-
ldave
félisten
válasz markknight #3 üzenetére
Ugyan, sosem ismernék be, hogy szar lett.
A Slime draws near! Command?
-
Nekem tetszett az első évad. El is mentünk a Teve-sziklához kirándulni, hogy megnézzük a bolygót, ahol az események egy része történt.
-
Neurotoxin
őstag
-
.LnB
titán
Call of Duty sorozat miért nincs?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Necroman_Mk2
őstag
Az első évad a hibái és hülyeségei ellenére tetszett (csak az első HALO-val játszottam, a többi még kimaradt), úgyhogy érdeklődve várom a folytatást. Ha ejtik az ázsiai kiscsaj történetszálát, az nálam csak pozitívum lesz.
#5 antikomcsi Hol van ez Magyarországon?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz markknight #3 üzenetére
Ez azért nem a Netflix De van egy olyan sejtésem, hogy a második évaddal lezárják a sztorit.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen