Halo TV sorozat - Íme a 2. szezon első előzetese

Ellenség a kapuknál, a harcok folytatódnak, Master Chief egyre többet mutatkozik sisak nélkül.

Több mint nyolc évvel ezelőtt jelentették be először a Halo TV sorozatot, amely alapja a népszerű FPS sorozat, amely anno az Xbox húzócíme volt, végül azonban szinte az összes epizód megjelent PC-re is. Végül 2018-ban újra elővették és leleplezték a projektet, amely először 2020-ban érkezett volna, végül tavaly kaptuk meg az első szezont, amely eléggé megosztó lett egyesek számára főleg azért, mert nem a játékok kanonizált világában játszódik, hanem egy saját univerzumban. (Ez az úgynevezett Silver Timeline). A készítők nagyon biztosak voltak magukban, így hamar bejelentették, hogy jön a 2. szezon is, amelyhez a minap megkaptuk az első trailert és a pontos premier dátumot is.

Az előzetes után egy fokkal jobban várjuk a második évadot, tippünk szerint a Reach bukásának lehetünk majd szemtanúi. A premier napja 2024. február 8-ra esik.

Előzmények

  • Atomic Heart beszámoló

    Megérkezett a Mundfish berkeiben készült FPS, amely számos hasonló stílusú játékból próbál meg meríteni több-kevesebb sikerrrel, hogy végül egy korrekt alkotás legyen belőle.

  • Crossfire X teszt

    Ingyenes többjátékos konzolos FPS, amelyhez külön pénzért vehetünk két rövid kampányt: mi rossz történhet ezzel a felállással?

  • Halo Infinite - Teszt

    Több mint hat év után ismét egy gyűrűvilágra tehetjük a lábunkat, ahol eddig nem látott veszedelmek várnak ránk.