Új hozzászólás Aktív témák

  • Chapel

    addikt

    válasz End-ru #10022 üzenetére

    IS hiánya: biztosan jobb lenne. Előnyöm, hogy nagyon penge ez az obi, 5.6 kezdőn is. A sigma 300mm F4 után igen látványos az a +100mm. Gyári állapotban van, válthatnék 300 F4 L IS-re, ott van komolyabb IS rendszer, de nem hiszem hogy jobb képe lenne, kérdés az IS mennyit adna pluszban. Bár így is úgy érzem, kell a 400mm.

    Az őzike tegnap már a le menő nap takarásában, árnyékban volt és erős crop. Így muszáj volt megpiszkálnom, de a színek kb. helyesek kalibrált monitoron, kb. ilyenek, élénk, sötét mély zöld, tudom, nézegetem 5. napja 5-6 órát :)

    m3ss: Kösz, ma megjött az álcahálóm, abban üldögéltem, jó cucc, mert úgy tűnik elsőre sem találták zavarónak a madarak, ad árnyákot és véd a szúnyog és bögöly áradattól, még upgrade-elem majd, de elsőre is jónak tűnik.

    Nem messze, a Duna parton voltunk 10 napot sokad magammal, a zátonyos parton gyerekek szórakozásból vadászták a böglyöket, óránként 60-80 megvolt..és csípnek is folyamatosan. Én vagy 20 éve kijárok, de még az idősebbek sem emlékeznek ilyenre. És a sok bögöly jelzi, hogy kevés a madár; az erdőben egy-egy madárhang van, semmi nyüzsgés. Nem jó jel.

    Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

Új hozzászólás Aktív témák