Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz benfolds #176867 üzenetére

    -20% szerintem is benne lehet, de ezt lakhatásra vettük, így nem izgat, ha lefelé megy az ára, nem akarok realizálni hasznot belőle, nem befektetési vásárlás volt.

    Sőt, ha esne, akkor még örülnék is, mert tervben van másik vétele is és jól jönne egy áresés utáni beszálló.

    -Skylake-: "egy IKEA-ig jut el, ami gyakorlatilag a lakberendezes nullpontja."

    Én csak múlt évben ismertem meg az IKEA-t, előtte sosem jártam benne. Na mondom most itt vagyunk a közelében, nézzük meg milyen ez, mert mindenki Isteníti.
    Hát... Valóban nullpont. Vettem ott két kis irodai fiókos szekrényt, erősen véleményesnek tartom a minőségét.

    De még ha jó is lenne, én többet oda nem mennék az biztos, mert nem való nekem a tömeg. Valami egészen hihetetlenül elképesztő mennyiségű ember volt ott. Ott lézengtek, ücsörögtek, ettek. Csak néztem, hogy ez valóban egy kib@szott hétvégi program egyeseknél?

    Amúgy igen, nincs mindenkinek pénze felújításra, szép bútorokra ez egyértelmű. De én mindig azt mondom, hogy a tisztaság nem pénzkérdés. Ha valami nem is szép és új, attól még lehetne a körülményekhez képest tiszta.
    Végtelenül taszító számomra, mikor koszos/rumlis egy lakás. A képeken volt jó néhány ilyen. És amíg a feleségem 82 éves nagymamájánál, akinek vezetékes vize sincs, csak fúrt kút, olyan tisztaság és jó illat van mindig, hogy a padlóról ehetnél, addig mondhat bárki bármit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák