Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz sladka_pani #10050 üzenetére
megy az olvasnivalok koze
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
LackoMester
addikt
Van a padláson egy Pentium 75 gépem, ha lesz időm a első dolgom lesz hogy összerakom és elindítom, 1996- ban kaptam, az első PC- m ezért se adtam senkinek.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
sladka_pani
senior tag
válasz LackoMester #10053 üzenetére
Jó DOS-olást, illetve Win95/98-ozást Én nekem is volt korszak, mikor előszedtem, de most már likvidáltam minden ilyen nagyon régit, nem tudom hova tenni. Majd írj róla milyen
...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
Balinov
titán
masnak sem mukodik a PH!-s forumhozzaszolasertesito email?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
LackoMester
addikt
válasz sladka_pani #10054 üzenetére
Nem DOSolok , ez a gép már Win 95- el futott.
Az a helyzet amióta áttengedtem a fiamnak a szobát, nemnagyon van helyem, de már megbeszéltem az anyámékkal, h. kapok egy lerakat szobát az új háznál, aminek az felújításhoz szeptemberbe kezdünk. Na ott lesz hely mindennek.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Balinov
titán
ismetlegm ,csak nekem nem jon email ertesito a forumos hsz-ekrol?
-
atos19881101
senior tag
Valakinek esetleg egy pici kis ventilátor?
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
cellpeti
nagyúr
lenne egy Intel proci hűtőm és egy ATI 9600as VGA-m. Kell valakinek?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
vidobali
aktív tag
Sziasztok.
Sürgősbe kellene egy iphone 3G, nem kell, hogy működjön, lehet leélt, nem kell semmi tartozék, kijelző lehet törött is. Egy pár alkatrész kell belőle.
Ha van valakinek a polc alján és nem tud mit kezdeni vele, kérem jelezze, tényleg sürgős
KP-ban fizetek
Köszi
-
sladka_pani
senior tag
Üdv!
Nem olvasom most vissza, de valaki irta, hogy kellene neki 2.5" IDE Notebook HDD, de nincs reális áron. Lenne egy kitűnő 80GB-sem, privátban a többit! Illetve lenne egy 1GB-os DDR1 + ajándék 256MB Notebook ram modul is....nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
cellpeti
nagyúr
VLCben hol kell beállítani, hogy a hangfájlokat(mp3 és m3u) ne kezelje?
ill.
nincs valakinek SD kártya tartója?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Balinov
titán
válasz sladka_pani #10068 üzenetére
egesz jol egybevan, mennyi idos?
Cellpeti: settings-ben a VLC-nel kell lennie file association-nak, ott be tudod loni
-
sladka_pani
senior tag
válasz Balinov #10069 üzenetére
17 éves múlt, nagyon fapados és lepusztult volt ám, nem 1x volt törve is, de már most több mint 1 éve csinálgatom és vigyázok rája! De korántsincs még kész Viszont új autó ára (mondjuk egy egyszerű Fabia-ra gondolok alacsony felszereltséggel) minden túlzás nélkül benne van!
-
Dorien
veterán
válasz sladka_pani #10070 üzenetére
Nekem '98-as dízel Berlingóm van, kisteher változat. A motorja kinyírhatatlan, de a futómű + elektronika elég sérülékeny. Ha valami történne vele, akkor szerintem ugyanezt venném 5 személyesbe vagy egy dízel Astra F kombit, annak olcsóbb a fenntartása.
Wherever you go - go with all your heart.
-
törölt tag
i5 2400 3.1ghz 1155 proci OEM vadi új eladó 3 év garival
35.000 FT -
sladka_pani
senior tag
-
golya32
senior tag
26"-os férfi bicikli Schwinn csepel márkájú
Ha érdekel írj privátot!Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Balinov
titán
potkivanok, prentek 13!!!
-
ssolitude
őstag
válasz cellpeti #10081 üzenetére
Egyedi rendszám
Vagy csinálok ugyanilyet 2k-ért és Győrben a kezedbe adom''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
ssolitude
őstag
Eladó Kingston 8GB-os class10-es SDHC, téves rendelés miatt.
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
-
ssolitude
őstag
válasz sladka_pani #10085 üzenetére
Matrica.''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
sladka_pani
senior tag
válasz ssolitude #10089 üzenetére
Ahha! Csináltál már szlovákot is? Csak matricában? Melyik feléről tapad? Méret? Hova lehet felrakni? Természetesen én is a hátsó szélvédő bal sarkába gondoltam... esetleg ilyen autós matricákat egyedieket valaki nem készít? Üvegre, kasztnira...
-
ssolitude
őstag
válasz sladka_pani #10092 üzenetére
A matrica van alulemezre ragasztva. Bármilyen méretben(ésszerűség határain belül).
A fényvisszaverő fólia egyik fele fényvisszaverő, ebből következik, hogy honnan tapad.(De lehet negatív is, tükörből olvasható.)
Bárhova felrakható, ami viszonylag egyenes, és nem porózus. Ha táblán van, akkor meg oda ahova akarod.
Milyen egyedi autós matricára gondolsz?''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
ssolitude
őstag
válasz sladka_pani #10094 üzenetére
Bármit. Csak mutatni kell valami elképzelést.
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
Balinov
titán
PNA/GPS szakik, erre tudtok gombot varrni?
NAVIGON 2310-es PNA-hoz megvettem a Q2/2012 terkepet. A gondom az, hogy ebben 2GB a belso memoria es ha a full EU terkepet akarom a Navigon Fresh-el letolteni, ki irja ugye, hogy nincs eleg hely a belso memoriaban.
Sebaj, gondoltam, ugyis van egy tartalek 2GB-os, bontatlan SanDisk microSD-m, majd azt behelyezve le tudom az osszes orszagot tolteni/telepiteni, nem csak egy reszuket (ami egyebkent sikerult is problemamentesen). SD berak, win7 x64 fel is ismeri, de a Navigon Fresh valahogy megsem latja. Kartyaolvasoban nezve a microSD-t tokeletes, a PNA meg meg is formazta, NAVIGON SD kotetnevvel, de a Navigon Fresh megsem latja.
Talalkozott mar valaki hasonlo problemaval? Vajh mi lehet a megoldas6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
sladka_pani
senior tag
Na vigyétek el hétvégén, egy kis alku még belefér! Olcsó netezős laptop!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest