Hirdetés
Aktív témák
-
bibimad
senior tag
80 gigás Patásállatot keresek sűrgősen..
Einstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''
-
thaler2
senior tag
17''os monitor érdekelne!röviden ennyi
-
Zofren
aktív tag
CRT vagy LCD?
Esetleg mit ajánlsz egy LG F700B Flat monitorért? Az otthoni gépem, de nem sokat használom, mert nappal melo és este kb 3-4 orákat használom már kb 3 éve. Szoval szvsz kímélt állapotban van. Doboz, drivercd meg minden van hozzá.''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
-
Dryman
őstag
-
b-max
senior tag
Eladó
17'' Samsung 8e
17'' panasync moncsik 9-10e
19'' karcos philips/dell 12e
19'' COMPAQ V900 1024x768@110Hz 20e
21'' ELSA/DELL trinitron 26e
15'' Nokia multimédiás TFT 21e (2*2mm karc)
Barebone P2-400 váz kicsit hiányos 8e
P2-350 gépek 6-10e
P1-233MMX kompletten hálókarival (ujraindul, boot-ol áramszünet esetén tehát jó routernek) 3e, van több is.
Dual P2 dell masina 2*266Mhz 10e
P3-700 Celka 128M RAM 10-20G HDD kicsi ház 24e
laserjet 4+ printerek 12 lap/perc 600 Dpi 16e ft
laserjet 5 printerek 12 lap/perc 600 Dpi 20e ft
akár hálókarival is - jelenleg csak gyenge tonerral -5e Ft.
szünetmentes tápok 3000VA rack kivitel 35e Ft - tol
szünetmentes táp 1000VA rack kivitel 29e Ft új akksival
Siemens Duál XEON-450 szerver 1.5G RAM 64e
Compaq 4*PPro200 1.3G RAM 41e
rack kivitelek
ezenkivul SCSI-2 RAID vezérlők, sca HDD-k, 36G SCSI HDD-k,P3 XEON procik,KVM kapcsoló,
Ha érdekel valami benneteket, akkor irjatok mailt, mivel nincs mindig időm végigolvasni a rengeteg hozzászólást.
[Szerkesztve]Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
Füleske
addikt
Helkis , ma sajna nem tudtam megkérdezni a gépet, majd holnap.
-
erdey_a
addikt
Kezdek begolyózni...
Mindenütt nyolcezerforintos monitorokat látok, de ahogy közeledek feléjük, egyre távolodnak tőlem. És hallom ahogy kacagnak rajtam.Vérboci
-
Thunder78
őstag
Eladók az alábbiak:
- Feel V midi házikó (Bővebben: link): 6k
- Chieftec GPS-400AA-101A táp (Bővebben: link): 11k
- High Power by Sirtec HPC-420-302-DF táp (Bővebben: link): 11k
AKCIÓ! Bármelyik táp a Feel V házzal együtt 15k-ért elvihető!
- Genius 5.1 SW Value Deluxe hangfalszett (Bővebben: link): 8k
- Seagate Barracuda 80GB-os winchester (párban): 9k / db
Szerk: Vinyók külön-külön is elvihetők, de csak akkor, ha mindkettőre megvan a vevőm.
[Szerkesztve]''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Dryman
őstag
Hidi^ !
Bocsáss meg, de kaptam jobb ajánlatot 2x256MB/500-as BGA tokozású Kingmax Highcore típusú áranyszínű ramokat amik tényszerűen mennek 533MHz-n
Szóval részemről tártgytalan az A-data ramok megvásárlása..... -
Dryman
őstag
Tisztelt Kollegák!
Valaki így árul portéket a PH piacon...nekem tetszett, ebben a rohanó világban legalább van egy emberke akinek van ideje és energiája egy ilyen alkotásra..
Bővebben: link -
Dryman
őstag
válasz cortez25 #591 üzenetére
Azon az 500Ft-on nem múljon, de arra a dvd karcolóra miért csak fél év gart adsz ha teljesen új?
adom a lapot meg 5,5K-t és bartelbe elcseréljük a dvd pörkölöre, de írunk papírt a dolgokról, mert már jártam meg betelepült főiskolással....
Vagy tévednék a főiskolával kapcsolatban....
[Szerkesztve] -
cortez25
senior tag
Bocsika....szerintem elírtam, volt nálam egy MSI lap használtan arra volt 6-hó a gari..erre 1-év a gari, rajtam keresztül...de hosszú procedúra....mint általában. Akkor megegyeztünk. Hétfőn lenézem a vonatmenetrendet,esetleg mailban dobj egy mobilszámot légyszi.THX
győrhöz annyi a közöm, hogy ott végeztem a fősulit, és likócson voltam katona. Amúgy fertőd city.
[Szerkesztve]Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
erdey_a
addikt
B-max! Kérlek hívj fel!!!
Vérboci
-
Balinov
titán
600.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs