Hirdetés
Aktív témák
-
Picike69
tag
Jobbra fel! Grat a harmadikhoz, szép teljesítmény
...
-
helkis
veterán
knifemaster : nem voltál ma, holnap még felkelek 5h-kor, ha biztosra mondod!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Supr@
senior tag
jobbra fel
-
Thunder78
őstag
Jobbra fel! (itthon is)
''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Jazzos
őstag
''Tisztelt Partnerünk!
Rendszerátállás és fejlesztés miatt jelenleg WEBshop-unk nem elérhető. Hamarosan megváltozott külsővel és kibővített tartalommal áll majd rendelkezésükre az ****** ***** online áruháza.''
Ezért nem nézek most árat
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Kellene nekem 10 vagy 20GB-os bad sectoros vinyó, bolttulajdonosok és alkalmazottak se kíméljenek, a lényeg a hogy menjen valamennyire, lássa az alaplap, és ha netalán még egy ghost is felkuszna rá, hát még virágot is vinnék a tulajnaka kölcsönösen kialkudott 1,5K mellé
-
Lev Andropov
senior tag
Eladóak a következő cuccosok:
Codegen 300W-os táp 2000 HUF
Samsung PC2700 DDR333 256MB RAM 4500 HUF
Gigabyte GA-7VA (AMD) ViaKT400 lap 7000 HUF
HP DeskJET 840C tint. nyomtató PhotoretII 3300 HUF
NEC FDD-meghajtó 1500 HUF -
Dryman
őstag
válasz Lev Andropov #64 üzenetére
Egy kicsit drágának találom az áraidat, de a memória érdekelne 3K-ért!
-
Jazzos
őstag
Van egy C3D 9600 nempróm, és ha rajta van a vga-kábel, nem postol a gép. Ha nincs kábel rátéve, akkor becsippan a gép, meg bootol is, de kép nincs. Sztetek mi lehet a gondja? Egy bios-frissítést kipróbálnék, de most így hirtelen nem is tudom honnan töltsek le hozzá. Nincs kedvem végignyálazni a googlét, ha valakinek van egy gyors linkje.
-
Johnny Cage
addikt
Eladóak a következő használt hardverek:
-Asus CUBX-E (Ata100-as) alaplap
-Intel Celeron2 600-as processzor + venti (900-ig megbizhatóan tuningolható)
-Micron 256Mb CL2 SDram
-Abit Siluro Geforce4 Ti4200 (128Mb)
-ATX ház, 250W táp
-Sound Blaster 128 PCI hangkártya
-52x LG CD-ROM
Valamennyi hardver hibátlan, kifogásmentes állapotban van, minden tartozékával (doboz, kábelek, user's guide, CD stb.) együtt eladó. Árak megegyezés szerint. Érdeklődni e-mailben. -
Dryman
őstag
válasz Johnny Cage #68 üzenetére
Ebben a lapban még az intel bx 440-es alapalpi chipje teljesít szolgálatot?
Ha jól sejtem ez a lap tudja a 66 és a 100MHz FSB-t, de a 133MHz már overclocking funkcióban teljesül ugye?
P3 133MHz-es proci alá kellene,egy atomstabil lap, mert gyerkőcnek lenne tanulni, és nem hiányzik hogy oda keljen járnom héti két alkalommal, mert ugye az anyja sem egy bombázó, meg jóval idősebb is, így nincs ami motiváljon pluszba! -
erdey_a
addikt
-
Balinov
titán
Jazz,
itt nézz körül: Bővebben: link. vigyázz,mert az sem mindegy,melyik gyártó ramjait szerelik rá. itt egy samsung 5ns rammal szeretl c3d9600np bios van,de emlékeim szerint az én volt 9600np-men hynix 5ns ramok voltak..6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Jazzos
őstag
Ezen is 5-ös Hynix van, de lehet megpróbálom rá a Samsungosat, kevesebb képet azzal sem tud adni
-
Jazzos
őstag
512/400 PQI DDR 10 hó garral 8.500.-, van több is...
-
Jazzos
őstag
Sőt...
Asus A7N8X-E Deluxe 10.000.- (minden tartozékával) -
Balinov
titán
valahol a linkelt oldalon olvastam,hogy eszenciális a ramok típusának egyezése. igaz,jobban nem baxhatod el.
Figyu,pqi 512-es ramot 1-az-1ben 1db samsung és 1db infineon 400-as 256mb-osra csere?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Jazzos
őstag
helkis:
RS 800VA szintén 46k
Na egye fene, 45.999, de sztem Thunder78 tuti bevállalja akkor a 45.998 Ft-ot -
Balinov
titán
azt,hogy elbaszhatod,ha a bios-t egy más rammal szerelt vga-ról dumpolták le.
ram nemgáz,gondoltam 1 kört megér,hogy fussak vele...6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bibimad
senior tag
-
erdey_a
addikt
Nyóc és félért érdekelne a RAM, ha valamennyiért beszámítanál egy 256-ost.
Vérboci
-
Balinov
titán
de nem az a félgigás 333-as,ami már járt nálam?
viccet félretéve: tudnál típust és spd adatot mondani?
a héten okés lenen a próba és a csere neked? mittomén ma v. holnap 4 után odalépnék érte,és hajó,hanemjó,pénteken 6körül vinném?
[Szerkesztve]6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Dryman
őstag
Jazzos Mester!
Beszámítósdiból van az a lap?
lehet hogy nagyon merész ajánlat de 9K-ért elhoznám még ma....
több sajnos nincs rá, mert a leendő tulaj a sempronom alá akar venni egy alaplapot, és ennyiért már kap újat, ami viszi a sempront, igaz az csak egy sima kis mezei lap lenne, ez meg telis-tele jobbnál-jobb ficsörökkel!
Megpróbáltam rábeszélni kollegámat, de ennyi a keret 9K
[Szerkesztve] -
-
Balinov
titán
Uraim,házbuherátorok,stb.
Daler komától vettem multhéten egy fasza kis foxconn ventit. Hogy érném el a legjobb hatásfokot házhűtésileg,ha szívóra,vagy ha fújóra állítanám be?
jelenleg a TT CPU coller ventije felülről szívja rá a lamellákra a levegőt,de ugyanerről a kis légtérről szívja a kodegány táp 12cm-es ventije is az air-t. bentről kifele szívva elszívja azt az air-t,amit a tt venti nyom(na) a lamellákra,ha kívülről befele állítanám be,akkor a szobahőmérsékletü levegőt nyomná a cpu és a táp ventijére. Melyik a jobb szerintetek? ház oldallap jelenelg mind2 le van véve,de tervezem,hogy visszadobom mindkettőt. a procihűtő felőli oldallapra olyan 10-10cm-es sugarú körbe lyukak vannak fúrva,elég szép számmal,körkörösen. és ez a lyuk nagyjából épp a cpu hűtő felett leledzik.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
senior tag
Üdv!
Kedves és kedvtelen Györiek és Györkörnyékiek!
Kéne egyik havernak nagyon sürgösen -tehát még ma- egy 5.1-es hangkártya.
Ugy kb. 5000 Ft-ja lenne rá. Aki tud ilyet vagy látott valakit aki látott valakit akinek volt ilyenje az azonnal írjon ebbe a remek fórumba. Minden segítséget elöre és hátra is megköszönök!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Youth hides the key to salvation
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest