Hirdetés
Aktív témák
-
- Mixa -
tag
Nekem meg 800Mhz-es Kingston ramjaim vannak, gyári nitrogén hűtővel.
Nem értem mi a lényege egy ilyen Győr ... környéki topicnak, ha 2 ember beszélget benne. -
-
al_age
senior tag
Sziasztok!
Nem érdekel valakit egy makulátlan fél éves Casetek 1018-as házikó?A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
G@ben
addikt
Nincs valakinek kölcsön egy napra egy fogyasztásmérője? Olyan, amit bedugok a konnektorba, aztán rádugom a cuccot és megméri, hogy hány W-ot eszik. Honorálnám a dolgot egy sörrel vagy valami ilyesmivel.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Hidi^
aktív tag
jah meg külömben is ezt miért a győri topic ba kell megbeszélni?
''a Windows nem akar felemelkedni.MIERT?''
-
Hidi^
aktív tag
ON ... UP!
-
erdey_a
addikt
Halihó!
Nforce2-es alaplap kéne, sata támogatással sürgősen! Abit nf7-s előnyben!
Bombázzatok ajánlatokkal!!!!!
Új is, használt is érdekel.Vérboci
-
Jazzos
őstag
Jazzos-náálnak most nincs ilyenje sajnos.
-
rrobi
senior tag
Sziasztok!
Bocs az offért, de ha jól vágom győri, vagy legalább is van valami köze Győrhöz Tomoty-nak. Ugyan is Őt keresném! Ki mit tud róla? Nagyon eltűnt... Sajnos...!!! -
rrobi
senior tag
Sziasztok!
Bocs az offért, de ha jól vágom győri, vagy legalább is van valami köze Győrhöz Tomoty-nak. Ugyan is Őt keresném! Ki mit tud róla? Nagyon eltűnt... Sajnos...!!! -
Thunder78
őstag
-
Thunder78
őstag
Eladók az alábbiak:
- Feel V midi házikó (Bővebben: link): 6k
- Chieftec GPS-400AA-101A táp (Bővebben: link): 11k
- High Power by Sirtec HPC-420-302-DF táp (Bővebben: link): 11k
AKCIÓ! Bármelyik táp a Feel V házzal együtt 15k-ért elvihető!
- Genius 5.1 SW Value Deluxe hangfalszett (Bővebben: link): 8k
Szerk.: Esetleg ha valaki jó ajánlatot tesz az Epox 8K9A2+ lapocskámra, akkor viheti. Csak lap van.
[Szerkesztve]''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
redkill3r
tag
Ha van valakinek 3000+ vagy 3200+-as eladó athlon Xp-je pliz szóljon, vagy esetleg kisebb órajelű barton is megteszi ha tuningolható
-
Horny256
senior tag
Hi all
Abit IC7 1.1 eladó
Irány ár:15K -
okiDoki
aktív tag
-
Dryman
őstag
Adjatok nekem BAD Sectoros 10-20GB-os HDD-t....lééccci
-
Hidi^
aktív tag
Én pontosan most regisztráltam 1 éve bibi 1 ph-s év fordulóm
-
gd5424
tag
Hi!
1 éves,minden meg van hozzá(doboz,cd,kábelek,könv,usb-firewire panel)
csak a sata-pata áttalakító nincs meg hozzá.(eladtam)
Nem tudok beszámítani semmit.
Leginkább egyben szeretném eladni:
Abit NF7-S V2.0
Athlon XP 2500@3200 1.7 Vcc
256 MB DDR400 PQI Ram 2-2-3-5
Spire FridgeRock procihűtő
Mercury 400W tápC64 6510 1MHz Proc, 64Kb Ram, C-1541-II Disk Drive, Tape Drive, Printer :)
-
erdey_a
addikt
Nekem csak a lap kéne (meg ami hozzá van).
Abit NF-7 van most az ismerősnél, de azon nincs sata.
Olyan megoldás nem játszik, hogy elcseréljük értékegyeztetésel a két lapot?
Az NF7 és az NF7-s csak a sata és a firewire támogatásban különbözik.
Ennek is megvannak a kellékei természetesen (doboz, cd, manual...).
A sata támogatás megérne mondjuk 3 ezer forint ráfizetést nekem. Mit szólsz?
[Szerkesztve]Vérboci
-
Horny256
senior tag
Hi all
Eladó:
Abit IC7 1.1
Irány ár:15 K
Inno3D Geforce FX 5900 XT
Irány ár:25K -
Dryman
őstag
Erdey_a!
Esetleg egy ASUS A7N8X-E Delux Nforce 2-es lapot tudok felkínálni, mert a procimat elvitték amihez vettem a lapot Jazzostól.....de kiegészítettem a cuccot mindenféle kábelekkel és csatlakozókkal, így ha győri emberke viszi el, akkor egy teljesen fullos csomagot kap bontatlan csomagolású eredeti asus tartozékokkal, így a lap ára 11K
Ezen aztán van minden, dupla Lan, egy 10/100-as,és egy gigabit-es lan is, valamint fire wire, ha jobban tetszik IEEE 1394, és az a keresett sata is ott csücsül a lapon, ha nagyon akarod még raid-be is rendezheted mert ezt is tudja a lap.....
Ez a lap volt ASUS-éknál a K7-es széria csúcsmodelje!
Ja és működik a beszámítósdi is 5K ráfizetéssel arra az nf7-re
[Szerkesztve] -
Supr@
senior tag
tehát az említett vga, pontos nevén Asus V9280 Video Suite, egy ti4200 eladó, meg van mindene: doboz, könyvek, 2 dvi átalakító, 3 eredeti játék (morrowind, rs: black thorn, worms blast), 2 demó cd, driver cd, Medi@show cd (nem tom mi ez, nem használtam), power director, meg vmi halas cd van még, most lusta vagyok elővenni a dobozból meg van természetesen a vivo kábel is, mivel a kari vivo-s
akkor összegezm mit tud, mi van hozzá:
- 8x-os agp
- vivo, hozzá kábel
- dual dvi, 2 átalakítóval
- autómatikus ventiszabályzás, gpu és ram hőmérés
- 128mb ram, 250/512-es gyárilag
- egy rakat cd, köztük 3 eredeti játék!
- ja és uv festék van a kondik tetején, meg a kari szélén is alapon nem látszik, csak uv fényben
- meg 2db csavar menet lett készítve a bordába, mivel egy 8cm-es ventivel hűtöttem
tuning eddig nem volt, ha érdekli a vevőt majd, akkor megnézhetem
Bővebben: link
ára 14k, ez irányár! -
erdey_a
addikt
Jól hangzik...
Várjuk meg a hétfőt és lehet hogy kelleni fog.
(A szitu röviden a következő amúgy: Ismerős vett sulinetben egy 250GB vinyót. De sata vinyóra sikeredett és amikor megkért, hogy szereljem be neki, kiderült, hogy nincs sata csatlakozó a deszkán Szóval hétfőn megprószálja visszacseréltetni, de mivel sexes, nem sok reményem van benne. HA nem cserélik, akkor alaplapot kell cserélni. Ezért kell K7-es lap satával )Vérboci
-
Dryman
őstag
Lenne egy beárazandó cucc, de P4-es a konfig és fingom nincs mi mennyit ér.
a cucc: P4 3Ghz processzor, asus P4P800 alaplap ha van ilyen, 2x256MB ram, 80GB LG DVD writer asszem dual-os, Maxtor HDD, meg a sallangok, ja és egy audigy 5.1 hangkártya ami még érték a cuccban, processzor paraméterek és alaplap paraméterek nincsenek, ennyit súgott összesen kollegám.
Azért nem írok pontosabb dolgokat mert nem tudok, aki eladja az csak a nagyjábóli dolgokkal van tisztában,ja és e miatt a videóvezérlő is kérdéses.
Megpróbálom estére a pontos alkatrészlistát megszerezni, de érdekelne hogy az alaplap és a proci milyen árban van jelenleg. -
-
erdey_a
addikt
semmi... benéztem
[Szerkesztve]Vérboci
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest