Hirdetés
Aktív témák
-
Balinov
titán
-
Thunder78
őstag
válasz Balinov #3102 üzenetére
Meginterjúvoltam faxos kollégámat. Azt mondja, hogy ha hibátlan állapotban van, akkor 8-10k körül van az értéke, ha nem müxik, akkor kuka.
Nem nagyon érdemes ezeket javítgatni, meg ő is már csak bontott alkatrészeket szokott hozzá szerezni (az új az tiszta pénzpazarlás), amiért megint nem nagyon érdemes pénzt kiadni, mivel nem tudni, hogy javítás után mennyit megy még. De új alkatrészt vásárolni egy ilyen gépbe vétek.''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #3107 üzenetére
Köszi az infót,mester. a szitu egyébként az,hogy azt mondták apunak,hogy valami kis hibája van,de faxként műxik. nem érdekel elcserélni valami sztech perifériára?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
toro22
tag
Hali
Aki tud szerezni olcsón Gigabyte Neon Cooler 7 Socket A-s cpu hűtőt, az szóljon! -
cortez25
senior tag
válasz Thunder78 #3104 üzenetére
Van egy Képed arró a feel V házikóról vagy link, lehet, hogy nekem kell megalkuszunk rá és táp verzió szám is érdekelne. Valamint szombaton kell a lap +proc, elviszik a gépem...erős downgrade lesz 3200+ után....
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
mityku
aktív tag
-
Supr@
senior tag
még mindig nincs vkinek vmi eladó pci-e-s vga-ja?
-
Jazzos
őstag
Akkor mikor lesz a pharty? pénteki, vagy szombati napon?
-
Szuperboci
senior tag
és 80GB os SATA-s 8mb os van valakinek?ha igen mennyiért?
azért irtam 40GB ost mert most szerintem csak arra lesz pénzem...Music!!!
-
-
Jazzos
őstag
17 '' HP P700 beégett képcsöves monitor síkképernyős küszöbgarival eladó 3.500.-
-
Szuperboci
senior tag
Csütörtökre mindenképpen kellene!
Music!!!
-
LeG3Nd
tag
Helo! Lenne egy eladó GeForce MX400 64MB, egy Elcon Diva 2.0 ISDN modem, és egy 12x LG CD író. Egyszer már hirdettem, aztán meg eltűntem, akkor úgy tűnt lesz rá vevő. Ha valakit valami érdekel mail vagy hívjon! Üdv, LeG3Nd
shorter of breath and one day closer to death
-
Thunder78
őstag
Nyah ... megjött a processzorom, meg az Igloo 7300 Light hozzá. Baszki ez egy szélmalom, hát persze hogy csendes
A proci feliratozása: ADA3500DAA4BW / LBBWE 0542CPCW / Z827884J50520
Mond ez nektek valamit?''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Balinov
titán
A szentírás:[link]
Venice E6 stepping6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Szuperboci
senior tag
-
Ityu
csendes tag
Helló mindenkinek!
Eladnám az alábbi dolgaimat:
256 MB DDR Ram Samsung 266MHz = 3.200.-Ft
256 MB DDR Ram Elixir 400MHz = 3.700.-Ft
A gépemben mindkettő ram 333 MHz-en üzemelt.
Van még egy LG GCE-8520B (52X24X52) cd író is = 3.500.-Ft,
és egy Creative SB Live! 1024 hangkártya = 2.000.-Ft.
A fenti cuccok már nem garanciálisak, azonban a közelmúltig, azaz a gépbővítésig kifogástalanul működtek. -
Balinov
titán
válasz Füleske #3143 üzenetére
én máshol sem láttam.sztem a legelső szériák lehettek ilyenek és mivel azokat valszeg aranyárba mérték,azért van belőlük qrva kevés.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Füleske
addikt
válasz Szuperboci #3148 üzenetére
Jazzost , akinek rémlik valami , hogy valaki már hallott ilyen vinyóról....
-
Jazzos
őstag
Rossz hírem van, én azt a vinyót meg is vettem
aztán másnap meg eladtam
Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok