Hirdetés
Aktív témák
-
Balinov
titán
akkoris háromezernyolcszáz!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Daler
tag
Jazzos!
MS Intellimouse Explorer 4.0 kellene! Mikorra tudnád prezentálni? -
Coyot
őstag
meg tudná nekem vki adni balinov telszámát? fontos lenne...
Má' nem
-
gergo84
aktív tag
köszönöm Jazzos! a nagy választék lehetőségét
közben tesóm szerzett egyet
na majd legközelebb... -
Dryman
őstag
Na ismét szétvet az ideg a hivatali bürokratizmus kipihentsége miatt!
OCSMÁNYIRODA!
megjelenés pontosan időben 16:30
cédulácska kézben sors-szám 266
18-as munkahelyen dolgozó tulbozgó hivatali köcsög, olyan Mister Bean képű semmihez sem értek csak kötözködök már akkor is amikor az ablakomhoz lépsz te alávaló honpolgár .........
Szóval lerítt a srácról, de inkább kis köcsögről hogy szar napja van, előttem már kioktatott egy fiatal hölgyet, most én következtem!
Kéri az autóátíráshoz szükséges papírokat, hát adom egyesével hogy annak a pihent kis pont agyának feldolgozható legyen....
Adás-vételi, rendben, majd hosszasan nézegeti mustrálja, majd félreteszi
Köt felelősség biztosítási papírok, hanyagul félredob...
Eredetiségvizsgálat átadom, majd ezt is hanyagul félredobja
személyes iratok és törzskönyv és forgalmi.......átad ekkor emberünk már mosolyog a bajsza alatt, és amit ezután művelt, az kritikán aluli!
1. szivatás
A kocsi műszakijában nincs megadva a teljesítménye mert az új műszaki nem tartalmazza, de akkor mi alapján írja rá a biztosító hogy 50kW....mondom én hogy a forgalmit ők állítják ki, miért nrm írták bele ha még a helye is ott van....
2. szivatás
Miért nincs tanú az adásvételin a cég részéről...akitől vettem?
mondom én mivel jogi személy, aláírta a pénzügyi OV. és a cég jogásza, ez nem elég?
nekem miért nincs tanum, mondom van, ott van szignoszerűen a gépjármű osztály vezetőjének aláírása, és az adás vételit Katalin ügyvédnőnk kreálta tehát nem lehet olyan rossz! Megkérdőjelezve a céges ügyvéd és osztályvezető aláírási jogát elhajtott!
Kis köcsög szarfaszú 40Kg-os emberünk feszít bent a plexi mögött mint a szarósgalamb a hullámpalán, és bőszen mondogatja ezt nem tudom elfogadni!
Na ekkor felment a pumpa és hál istennek azelőtt otthagytam mielőtt csunya képet rögzítettek volna a kamerák!
Legszívesebben kevettem volna asztalostól, kettétépem , kicsontozom és a gerincének faroknyulványával aláírtam volna a vérével a saját halotti kivonatát!
Nesze neked okmány Te BAROM!
Mindegy lenyugodva felhívtam a jogászunkat, aki annyit mondott hogy ez vicc!
ez a kis köcsög visszaélt a hivatali hatalmát fitogtatva és hogy ne hagyjam annyiba panaszoljam be. Kérdezem én hol tegyem? talán a főnökénél aki rosszat álmodva buzdítja ezeket az elvetemült bürokratákat hogy nehogy aztán egy betű is eltérjen a valóságtól azokon az alig látható fénymásolatokon....
Holnap ismét bepróbálkozom soron kívül, hónom alatt a cég alapító okiratával ami azonosítja az aláíró személyek aláírási jogát, és ha ez sem tetszik a kis köcsögnek, akkor sajnos meg kell hogy várjam amig lejár a munkaideje és a belvárosi szürkületben addig verem a fején a közel 100-oldalas alapító okiratot tartalmazó köteget amig az el nem kopik.
Bánom hogy nem jegyeztem meg a nevét, de holnap megteszem hogy soron kívül beállok az ablakához, kiváncsi leszek mít lép rá.
Vazze velem ne kötözködjön egy hivalai patkány, mert semmivel sem szolgáltam rá erre, és csessze el a saját idejét a goromba kis huncutságaival !
Ha nem hívtam volna fel Őket és nem kérdezem meg mi fán terem egy átiratás megértem hogy eltanácsolnak, de mikor fixen megbeszélésre került minden és tőlem független dolgokba köt bele, azt már azért nem fogom eltűrni.
Mondhatni bárki megbotolhat csak ugy hirtelen és nagyon be lehet ütni a fejét az embernek abba a városi járdaperembe, pláne ha van némi segítő szándék is hátulról a dologban![Szerkesztve]
-
Thunder78
őstag
Hát ez már tényleg ''ocsmány''.
Nem véletlenül hívom én sem ocsmányirodának.
Velem is szívóznak, nem tudom kivonatni a régi ezeréves Scsodámat. Csak bontóba, vagy adásvételivel tudnék megszabadulni tőle. A faxom televan már azzal az autóval. Meg az ocsmányirodával is ... de Pannonhalmán (Écs oda tartozik) legalább normálisan elmagyarázzák, hogy mit ír elő a törvény, meg mi miért van, stb. Nem ilyen köcsögök, mint Győrben.''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
helkis
veterán
dúrva egy tortúra! << mondom most miután szétröhögtem magamat a fogalmazásmódodon!
nem lennék a kiscsákó helyében, kicsit letronázhatnánk a ''PH!''-ját 3.2-re..
asszem jó leszel dartszban, ha az ő fejét képzeled majd a bullra!
én tuti kihívtam volna az igazgatót is, megfogadtam: valaki beszól, vagy a hátrányomra akarja a munkáját végezni, vagy nem végzi rendesen, az élvezni fogja azt a napot mikor csak egy tompa késsel herélem ki, vagy maradva a szakmánál: pákával!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Dryman
őstag
Akkor Te is láttad hogy elöször megbotlott és nekiesett a várakozni tilos táblának, majd fájdalmában imához hajolt olyan buzgósggal hogy egymás után 3-szor lefejelte a járdát
Mindent összevetve mikor már elszállt a dühöm, átgondoltam mégegyszer, és arra jutottam, hogy ez a kis balfék, egy nemrég odakerült kis buzgómócsing lehet, aki nem rest még felrohanni sem jogi tanácsért az emeletre, elötte azért feltekercselhetné az a hosszú nyelvét, szerintem nyálas modon bevágodni már nem igazán lehet ebben a rohanó világban!
Az OCSMÁNYIRODÁT jelentem visszavonom, csak hirtelen felindulságomban hangzott el, pedig általánosítani nem szabad, vannak ott még dolgozó jómunkásemberek, akik kicsit az ügyfél szemével is tudják mérlegelni a dolgokat!
Téma lezárva, holnap revansot veszek! -
Dryman
őstag
Mi a baj a fogalmazásmódommal, sose voltam humánból erős, eccer mivel tancsinéni azt mondta tilos a szóismétlés, leírtam egy 6-résztvevős alföldi disznóvágást úgy hogy az összes rokonsági szálat vázoltam, közben csak egy-két emberről volt szó, és azért kaptam 2-est a házidolgozatra, mert már a tanár sem tudta követni a felszaporodott kb 49 embert aki mind ott volt, hiába erősködtem hogy csak 6-ról van szó!
Hö-hö-hö! A tancsinéni meg uláccik realból volt gyenge, nem látta át a sokismeretlenes szöveges feladatot!
Na megyek gyúrni....hö-hö Vazze, Focizunk Vazze, focizunk hát Vazze!
Jók legyetek! -
helkis
veterán
na végre! valami kis infó a lapról.. de még nem az igazi, arra már rájöttem, hgoy az intel gyártja, és mindenkinek eladja akik marticázzák. eddig ez a kép hasonlít a legjobban rá, csak a valóságban ezen nincs meg a 4.PCI slot.. érdekes..[link]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Dryman
őstag
Te mazoista vagy?
ránézésre kicsi a hely a két proci foglalat között ahhoz hogy két tökegyforma P3-as Slot 1-est tegyél bele!
IBM netbuilder masinában láttam már ilyet, azon sem volt PCI foglalat, most hogy a helye meg volt-e vagy sem az már nem rémlik, viszont azért szedtük szét, mert egy speciális nagy aluminium borda volt a két procin egyszerre, és a hálózati egység dobozának tetejéről kavarta rá a levegőt két 70x70-es venti, na ezek a ventik adták be a derekukat, aztán meg cserélni kellett őket....asszem múlt év nyaráig teljesített szolgálatot egy ilyen cucc az eon-nál! -
helkis
veterán
láttam már olyan de még csak képen, ez viszont az a szocalaplap amit Tundher barátunk adott ajánkékba volt munkatársamnak. amit procifoglalatnak vélsz a képen esetleg az a slot1 es procit tartó műanyag bak, alatta van a jó öreg 440BX chipset!
Tetszik ez a lap! nem tudom mikor volt utóljára belapcsolva, de simán tudta a mai napot biosban! gyári biossal! az integrált Riva 128/ 8Mb-alaplapi rammal sem gyenge! bár még csak a biosig jutottam, remélem mindene jól műxik.. ahogy elnézem a a legnagyobb proci amit még lekezel az a PIII-600Mhz/100Mhz, nem rossz! jóéjt!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
b-max
senior tag
ELADÓ :
* 18,1 NEC MultiSync 1810 TFT régebbi fajta - 55e
* HP Laserjet 4+ --->> 600 DPI - 12 lap / perc - 2-16 M RAM - beépitett printszerver -scannelt teszoldalt tudok küldeni ++ 15e
* HP Laserjet 4L --->> 600 DPI - 4 lap / perc - scannelt teszoldalt tudok küldeni ++ 10e
* Printszerverek párhuztamos portra 5-9e Ft
* 21'' HYUNDAI Imagequest G 210 --->> 1280*1024@85Hz ++ 23e
* 21'' DELL trinitron képcsovel --->> 1280*1024@85Hz ++ 22e
* 17'' Panasonic Pro 5G -->> 1024*768@120Hz ++ 12e
* 17'' COMPAQ V70-V75 10e
* 15'' Nokia TFT -->> 500Xa - kicsi karc 2mm - gányolt táp ++ 20e
* Dual P2-266 Dell AGP port nélkül --->> 64M / 9G / CD ++ 7e
* P2-300 gépek 6-10e (66 MHz FSB)
* P1-233MMX kompletten hálókarival (ujraindul, boot-ol áramszünet esetén tehát jó routernek) van több is. 3e
* Barebone (fekvo SFF) P2-400 gép cd 6.4 G HDD 11e
* Barebone P2-400 gép kicsit hiányos 5e
* Siemens Duál XEON-450 szerver 1.5G RAM 55e
* Dell 2* P2 - 300 szerver 6*9,1 HDD 31e
* Compaq 4*PPro200 0,5 G RAM rack kivitelek 31e
* HP 2 * P3 - 500 Szerver 2 U magas 50e
* COMPAQ PROLIANT DUÁL P3 illetve XEON szerverek
* SUN ULTRA 5 számitógépek 16e Ft.
* szünetmentes tápok 3000VA rack kivitel 35e Ft - tol
* APC szünetmentes táp 2200VA rack kivitel rossz akksival 29e Ft
* APC szünetmentes táp 1000VA új akksival 26e Ft
* 4,9,18 Gigás SCA HDD-k
* 2 * P3 szerverlap
* Laptop tápok 15 - 19 V, 2 - 7 A
* HP Procurve switch 2524 24 portos menedzselheto J4813A nem használt, a doboza is megvan. 35e (félrerakva)
beszámolok / keresek: * SD RAM * HDD 20 felett * GeForce 2 * SATA vezérlo * CD - iró * SD kari min 512 M.
*****************************************************************************************************************************************Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #3817 üzenetére
Baszki,akkor én is úgyjártam anno az okmányirodával (igaz,még 2002. februárjában),mint az Acorp lapommal,hogy semmi panaszom nincs rájuk? (sőt,van acorp usb-s 56k-s modem,ami szintén faszán megy vagy 3 éve).eredetvizsgát ócsóér megcsinálták,ahol Dry-nak ajánlottam, felhíttam őket,hogy mikor van üf,vettem ki egy egész nap szabadságot,újság,2-3db szenya a hátizsákban,üccsi,doboz cigi talonba,stb. beállok 7.30-kor,8 előtt nyitják az ajtót,kapok számot,odahívnak,adom papírokat,mondják ,hogy előtérbe tessék 8k-ér illetékbélyeget venni,átdzsalóztam,megvettem,visszamentem ,1ből odaadtam. szöszömötölés,csekk kapás 1905x13Ft-ról,elballagtam nagyposta,egy árva lélek nem volt a fakknál,visszasétálok,odaadom a csekk-et,erre az előadó: rendben,köszönöm,meg is vagyunk. okmánybélyegvétellel,go2 posta->pénzbefiz->go2back tokmányiroda volt vagy 30-35perc. pedig vagy 10-15-en vártuk a nyitást, és ez bizony még abban az időben volt,amikor fél győr-moson-sopron megye E-s rendszámú autóval járt és a neppereknek aranykoruk volt.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Tényleg,okmányirodában nincs panaszkönyv?
Ja,elfelejtettem az előzőhöz: BM adatfeldolgozó viszont azért kitett magáért,volt vagy majd' 3 hónap,mire megküldték a törzskönyvet.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Füleske
addikt
Dry , Jazzos és a többiek !
Ha tudtok eladó tualatinos alaplapot , az engem mindenképp érdekelne.
Esetleg egy sdramos amd lap + 1.3 körüli athlon , duron , max 1600-1800+ - os xp. -
bibimad
senior tag
válasz Füleske #3836 üzenetére
Nekem komplett Tualatinos gépem van eladó.
Gygabyte alaplap
Tua 1,2-es
256 ram
GForce
cd író
Midi ATX ház 300-as codegen táp
80 gigás winyó
34 -ért.Minimális alku belefér.
Van egy Motorola 920@925-öm is csere érdekel.Einstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''
-
Balinov
titán
Supr@,írtam privit,majd sasold meg,ha gépközelbe kerülsz.
-
Dryman
őstag
válasz Füleske #3838 üzenetére
Füles!
A kínálat adott, lehet turkálni és válogatni, 900-as Duronom lenne most 4K-ért vagy Athlon XP 2000+ om hűtéssel együtt 11K-ért
alaplapok- Abit KT7 Via KT133 chipsetes, SD-Ramos alaplap, antisztatik zacskóban 1 hét próbagaranciával 3,5K
- Matsonic MS 8308EP alaplap sis 730 chipset, szintén SD-Ramos, integrált max.64MB videóvezérlő, integrált hang, és integrált LAN vezérlő, az alaplapon van AGP foglalat is!
antisztatik zacsiban hátlapi lemezével együtt 4K
-Matsonic 8137C alaplap Via KT266 chipset, SD és DDR ramot is támogat, 4xAGP, int hang, semmi extra, viszont állandóan azt jekzi a bios hogy nyitva van a számítógépház!
Ha ezt a hibát a biosban beállítva tiltod, akkor egy jól müködő kishibás alaplapod van!
A fenti hiba miatt 2,8K
-Asrock K7S8XE alaplap sis 748 chipset, 8xAGP, 400MHz DDR, 400MHz FSB, int 5.1 hang, minimális tuning lehetőségek,jumperes szorzóállítás, legfrisebb bios (2.20) Sempron 3000+ támogatása is! Dobozában hátlapi lemezével 6K
-Asus A7V8X-X Via KT400 alaplap, 400MHz DDR, 333MHZ FSB, int 5.1 hang, antisztatik zacskóban, asus IDE 80-eres kábel van még hozzá 5K
- Amptron AV53 ALI chipsetes alaplap, SD és DDR ram támogatása max 266MHz FSB, 4xAGP, int hang, antisztatik zacsiban ....4,5K
- MSI KT266 Pro Via KT266A chipsetes alaplap, promise IDE/Raid vezérlővel, int hanggal, DDR ram támogatással 5K
-Abit KA7 Slot-A foglalatú AMD alaplap (ritkaság),teljesen működőképes állapot SD-ram támogatás, 4xAGP, hang az nincs a lapon integrálva 4,5K -
Dryman
őstag
Vagy még ez lenne, de ez majdnem komplett gép!
Asrock K7S8XE alaplap, sis 748 chipset, 400MHz DDR,400MHz FSB. 8xAGP
benne egy Athlon XP 2000+ processzor,és egy D43-as Hynix 256/400-as DDR ram, valamint egy Glacialtech Iglo 2421 csendes hűtő.és a fenti cucchoz egy 20GB-os bad sector mentes IBM Deskstar HDD.....ezígy egyben 25K-ért vihető -
Balinov
titán
holnap mikor is taláxunk? 16.00 v. 16.20?
-
Balinov
titán
scsi kontrollert is kérjél hozzá,mer nemhiszem,hogy az msi lapodon lenne scsi vezérlő..mint ahogy a többin se nagyon van.
Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs