Hirdetés
Aktív témák
-
senior tag
válasz Thunder78 #2091 üzenetére
Üdv!
Remek választás lenne egy pio 110-es!
Bizonyára meg szeretnél válni régi Dvd íródtól ugye? Nem gond! Máris adok érte 6 Kát!
És semmi hálával nem tartozol érte! Tudod milyen vagyok! Ott segítek ahol tudok! Én ebben hiszek!
Nyilván kíváncsi vagy hogy jött ki a hatezer forintos kiváló ár. (Szinte látom a bologatásodat )
Egyszerű számolásokon alapult.
Fogtam a köv számsort: 1054213+6X-3245 és vettem a deriváltját ami 6. Ebből következik a napnál is világossabban hogy a 6K a legjobb ár érte.
És nem kell postára adni meg mászkálni vele! Házhoz megyek. Vagyis bolthoz! Semmiféle fáradságot nem kímélek a te kényelmedért!
Nem kell 5 percen belűl válaszolnod! Hamar munka (vagy inkább döntés) ritkán jó!
Kiváló tisztelettel:ÉnYouth hides the key to salvation
-
Thunder78
őstag
válasz DelArco #2102 üzenetére
Pedig ezt gyorsan el tudom dönteni. 6k-ért nekem is kell. Nagyon jól bevállt, stabil irkafirka, csak nem tud dl-t. 8k alatt nem viszi el senki, de ezért még neked kéne kiszerelned
És nem helyette, hanem mellé szánom a Pio-t. Egy LG cdíró helyére. Nah azt még olcsóbban is oda tudnám adni
Sry!''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Balinov
titán
Supr@,akkor ma a szokott helyen a szokott időben?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
helkis
veterán
válasz Thunder78 #2103 üzenetére
nekem bejött a Pio110D ez a D-asszem azt jelöli, hogy nem tud DVD-RAM-ot írni, a sima meg tud. tapasztalaim: otthoni/félprofi használatra ajánlanám, úgy vettem észre, hogy a -R-et jobban szereti írni olvasni, mint a +R-t (erre meghagytam a 3500A-t). a -R-es lemezeket viszont remek minőségben (minőségi lemezek G05-ös anyagből) megírja, néha még a szitázott értékeken felül is! ami kicsit szokatlan volt számomra, hogy lassabban kezdi 2Mb/s a másolást és csak 15mp múlva kezdi el felpörgetni a lemezt. átlagosan olyan 6-7perc mire beolvas egy 4.5ös DVD-t. a NEC egyből 10Mb/s-el olvas és a végén 21Mb/s-re kúszik fel firmware csere óta ez kb:5.5-6perc es beolvasásnak felel meg.
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Jocc25
tag
CD / DVD [link]
-
Thunder78
őstag
Mitac Mio 169 + I-Go-val van valakinek tapasztalata?
Hétvégére kaptam egyet, kíváncsi leszek, hova akar befordítani majd.''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Thunder78
őstag
Jól hangzik. Majd átgondolom. Sajna a Teac-nek is az a baja, hogy ''ném ismérni pluttyos dévédé túl jól''. Megírja, de nem az igazi. Utána a minősége viszont kifogástalan.
Grabbeléshez kicsit lassúcska.
Szerk.: Mivel általába minuszosra írok, ez túlságosan nem zavar.
[Szerkesztve]''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #2113 üzenetére
20-25k? ez tartalmazza a gps vevőt is? mer akkor aszondom,hogy elég jó áron adják.
TEAC Opukba mostanában nem lite-ont raknak,mintha ovlastam ilyet vhol mostanában?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #2116 üzenetére
nehogyeladd! kész kincs.
mitac-okat a t-mobil is forgalmazza,nem? mda márkanév alatt. veszel? egy időbe én is pda-t akartam,csak 2 nap híján lemaradtam egy jó kis clié-ről.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Jazzos
őstag
Pszt. Mikor dartsozunk?
-
Jazzos
őstag
Picike69 ha olvasol, légyszi hívj fel holnap reggel! Ha nem olvasol, akkor pláne ;)
(Sajnos a proci lehet csúszik, ezt szeretném lesakkozni majd). -
Thunder78
őstag
válasz Balinov #2117 üzenetére
Legalábbis megkérem az árát, tudom, hogy atomstabil. Már használom egy ideje, és nincs még rontott lemez a háta mögött.
Lehet, hogy a trémobil is azt nyomatja, nem tudom. Mi most kapunk teszt- és bemutató készülékeket. Most már hazajöttem vele Écsre. Nagyon faxa.
Mosd ez mindent. ''200 méter múlva hajtson be a körforgalomba, és menyjen ki a 3. kijáratnál.'', meg ''Túl gyosan mész!''. Meg ilyenek. Szerintem qrvajó.
Van hozzá szivargyuszis töltő, meg világkészlet 3féle csatlakozófejjel (eu, angol, amcsi). Meg ilyen tappancsos izé, amivel a szélvédőre lehet fogatni.
Baszki a 19 éves Dacia értékét majdnem megdupláztam vele
Aki látta, lehet hogy csak lesett egyet''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Picike69
tag
Sziasztok!
Eladó pár apróság:
-Asus a7pro alaplap(133Mhz)
-Amd Athlon 900 Mhz proci(Thunderbird)
-10GB Hdd, 5400rpm
-Acorp SD ram128Mb(133Mhz)
- S3 Sevage4 32MB Vga (PCI)
-Táp (nem tudom mekkora kb 150W)
-ALS 4000 hangkari
-Tv tuner, a tipusa passz, valami book tree-t ír ki az everest
Vigyétek, vegyétek!
Hali Jazzos!
Holnap felhívlak procival kapcsolatban.
[Szerkesztve]...
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #2124 üzenetére
hej,ha lett volna szombaton 1 ilyen nálad,lehet nem mész be a raktárba
adjál már egy linket erről a kis kütyüről.hadd csorgassam a nyálam.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Picike69 #2125 üzenetére
Picike! meg tudnád mondani,hogy milyen az a tv tuner, booktree hanyas (848,878 stb) chip van rajta,mi van hozzá,meg ilyenek. Sztereo?line outja milyen? van-e videobemenet,ha igen svideo vagy rca? fm tuner van-e? távir? Kérekszépen irrányárat
Bali6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Thunder78
őstag
válasz Balinov #2132 üzenetére
Mondasz valamit.
Linknek egyenlőre csak ezt találtam: [link]
Kukken, aztán write vélemény. Szerintem qrvajó. Ez már fektetett design, de állítva is használható. Előbbi kényelmesebb szerintem, márcsak a PC-s megszokás miatt is.''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #2134 üzenetére
qvga, ms ppc 03 oprencer,sd/mc kártya ,kicsit kevés a 65k,de egy finom kis jószág. érintőképernyős ceruzásos? kéne kategória . meddig teszteled,
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Thunder78
őstag
-
Thunder78
őstag
-
Thunder78
őstag
válasz Balinov #2139 üzenetére
Szerintem ne irigykedj! Hamarosan jönnek a bútorszállítók és két hálószobát fogok velük berakodni (ez még akkor lett megrendelve, amikor a Scsoda még működött).
Egyébként ez az I-Go szoftver nagyon komoly. 3000 települést ismer. A falvakat utca szinten, a városokat házszámszinten, Budapesten pedig még azt is tudja, hogy melyik utca egyirányú. Folyamatos frissítéseket lehet hozzá letölteni egy kód segítségével. Nagyon pöpec szerintem. Mint programozó is ezt mondom.
Ma délután meg tudom mutatni, ha érdekel.''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #2140 üzenetére
ma páromat fuvarzom ide-oda,ugyhogy erről ugynézki,lemaradok.
Ja,majdelfelejtettem.köszi,hogy felraktad a képeket.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Thunder78
őstag
válasz Balinov #2141 üzenetére
Párodnak is megmutatom szívesen.Plusz kíváncsi lennék, hogy ha mondasz egy utcát, odatalálok-e vele. Elvileg 15 óra felé indulok be.
Huhh ... hát a fene gondolta volna, hogy a fenyőbútor ilyen qrvanehéz. Mondjuk azért az MDF se volt sokkal könnyebb''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #2142 üzenetére
akkor én mit szóljak, költözéskor egy komplett tömör fenyő szekrénysort vittünk fel a 6-ikra (ami a 7-iket jelenti mivel van egy plusz szint a közöstárolónak)
Köszi a felajánlást 1ébként,de ma tényleg nem jó.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
helkis
veterán
válasz Balinov #2145 üzenetére
egyébként azért vagyok ilyen keveset ma, mert minden idegszálammal próbálok belőni egy Win98se-re ADSL-t egy routeren keresztül, de valahogy minden akcióra egy hibaüzi-reakciót kapok..
délután meg mehetek munkatársamnak ADSL-t köztni valahova az isten háta mögé..
[Szerkesztve]"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Balinov
titán
helkis. nfs: most wanted nincs meg véletlen? mert ha igen,kérdeznék valamit,tőled vagy Supr@tól. priviátüzibe
Aktív témák
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest