Hirdetés
Aktív témák
-
helkis
veterán
Asszem, annak sokan a csodájára járnának! ha esetleg megléped kérlek küldj képeket!
Ha akarod, akkor még a P4-lapra is átforrasztom az AGP-t..
vannak gyakorló lapjaid?
Ha jól értem akkor AGP-s kari nélkül akartad elindítani a 3Dmarkot? nem csoda ha nem indul.. viszont az AGP vezérlőhiba majd csak akkor derül ki szvsz, ha már benne lesz egy AGP-s kari, vagyis terhelést kap.. remélem hogy jó maradt..
[Szerkesztve]"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Dryman
őstag
Amikor még rajta volt az AGP foglalat és én sem vettem még észre az érintkező begyűrődését, toltam bele egy Geforce4 mx440-et és azzal telepítettem az XP-t, csak amikor ezen konfigirációban elindítottam egy video tesztet, a gép kifagyott!
Gondolom a begyűrődött lábacskának fontos szerepe lehet a képalkotás mikéntjében, aztán meg hogy nem volt jó helyen így összeomlott az AGP Bridge, és vele a rendszerem is!
Csak akkor kell bütykölnöd vele, ha hétvégéig nem lesz meg a csúcsszuper céges hőlégfuvónk, kerestem tegnap is meg ma is hátha csak valaki festéket égetni hazavitte, de eddig az a tapasztalat, hogy sehol sincs, és valszeg egy trehány kollega elhagyta, vagy kölcsönadta külsősnek és most meg halgat mint szar a fűben! -
Dryman
őstag
Nem tudjátok milyen rangot kapok, ha elérem az 1000. hsz-t?
Gyurunk vazze!?
Gyurjunk! legalábbis a hsz-ekre! -
Dryman
őstag
Ma nem leszek netközelben!
csak telefonon vagyok elérhető!
Bibimad! Köszönöm a 2G-ás Celeront!
Jazzos Mester!
Úgy néz ki még két lapot megjavítottam a barátodnak, mostmár csak az Albatron P4 maradt, de annak egyszerű mérésekkel nem találtam a hibáját! azzal lesz még egy köröm! -
Balinov
titán
Supr@: tegnap felvázoltam a srácnak a VGA-d előnyeit,azt ígérte péntekig válaszol.
Szuperboci: a monitorodat is elmeséltem , válasz szintén péntekre várható
Thunder:a te ajánlatodat is ecseteltem, mondván ha már áruhitel,akkor 20e ft-ért úgysem áll velük szóba a nyulas bank. remélem ráharap. Hálistennek még nem vették meg huszonezerforintért a durci alá a lapot.
Dry: 7-800mhz-es durci mit ér mostanság? hűtővel ofkorz.
128mb vagy 256MB sd-ram-nak mi az ára? újan, árlistákon horror áron mennek,azt tudom,de használtba?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
hát még én. mert az azt jelenti,hogy nekem kell összedobnom,telepítenem a gépét,az meg plusz zsé,így kari előtt
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
thaler2
senior tag
Nem tudja valaki, hogy Győrben merre van konzolos bolt, vagy ilyesmi? esetleg valakinek eladó xbox vagy ps2?
-
-
Balinov
titán
válasz thaler2 #2364 üzenetére
én úgy hallottam,hogy igen.csak úgy lehet. még tavaly regélt haverom,hogy ő is megakarja hekkeltetni az ő ps2-jét,nemtom sikerült-e neki és mennyiér.
hogyhogy konzol?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Supr@
senior tag
válasz thaler2 #2362 üzenetére
van a bem tér mellett is a new wave vagy mi, kimondottan konzol bolt, és van adás-vétel is. azt viszont nem tudom hogy chippelnek is e, de csapd fel a bazárt, meg hajrá gugli
konzolt majd én is szeretnék, de x-es széri kilőve, mert arra nincs granturismo, ps2 meg kicsit elavuil, így marad majd a ps3 jövőre
[Szerkesztve] -
-
tekeyagd
aktív tag
Üdv!
Srácok ugyan hardware,de nem pc! Van egy eladó Nokia 3510i-m,kártyafüggetlen,szép állapotban,5-6 napig bírja az akksi,van hozzá dzsémszbond szet,meg egy töltő.Ha valakinek lenne érte cserébe egy kormánya...
Okidoki,kisHidi?
Ja é lenne még ilyen is:
Pentium II. Celeron 400MHz-es processzorral, táppal, midi házban, 2db 5,25”, 2db 3,5”, Mitsubishi 40* CD-ROM,LG 24*12*48 CD újraíróval, 6,4GB HDD, Nvidia GeForce 2 MX400 64MB videókártya, 256MB rammal, LG studioworks 520 digitálisan vezérelt 15” CRT monitorral,egérrel,bill-el eladó!Csak egyben,irodai gépnek tökéletes!!!
köszi
Teke
[Szerkesztve] -
Mr.Password
csendes tag
Helkis!
Kölcsön hőlégfúvót szerzett kollegám az eltünt helyett, így kapásból két AGP foglalatot is sikerült leszednem vele...először egy sima barnát, aztán gondoltam ha lúd legyen kövér, egy epoxox lilás-rózsaszínt is, csak a színe miatt...divatszín
Estére jelzem hogy tulélte-e a lap a beavatkozást!
Köszönöm a szíves megértést, és felkínált segítséget, de most nem élnék vele vissza!I'm asking for away looking...
-
ocsi19
senior tag
hali, 256/400 as samsung ramot vennék 3,5k ért!!!
privit írjatok!!!! thx -
helkis
veterán
válasz Mr.Password #2372 üzenetére
Szia Dryword! (másik én?)
Várom az élménybeszámolót, képekkel illusztrálva!
Ha már így felajztál, adhatnál pár lapot, hogy szénnéégethessem, főlégfúvóval!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
toro22
tag
Sziasztok
Keresek AMD Athlon 2200+ hoz halk hűtőt -
helkis
veterán
Jazzos - nemrég ajánlottál valakinek olyan A64-es lapot ami s939-es, de nForce3-as chippel van ellátva, így még a jó öreg AGP/PCI-os alrendszert kapta! hogyé van ilyen?
persze a kérés mindenkihez szól, akinek van s939-es és AGP-s lapja! thanx!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
-
Jazzos
őstag
Holnap vár az egyik nakkerem prociszállítmányt, remélen jön pár vagon 3000+ s-939 is , ma még ennél többet nem tudok mondani.
-
-
Supr@
senior tag
kérdezd meg a hidit nem akar e pci-e -re váltani
más: multkor említetem hogy mégis kellene az a64 doboz. holnap odaugorhatnék érte vmikor? sürge lenne, péntekre kell és akkor 1 sör, igaz?
csak nem te is váltasz? én igen, most remélem meg lesz g@bo cucca, aztán februárban veszek egy x800gt-t, addig meg x300se lesz
[Szerkesztve] -
helkis
veterán
ááá, még nem csak ha olcsón jutnék hozzá egy jó laphoz akkor összedobnék egy másik gépet is! (lehet megfűzöm HIdi-t) persze nem sürgős, jól megy az NFSMW és a videodigi 1x-re.. este várlak! gyorcenterre nézz át!
a héten délutános vagyok, most is melóból tolom, ha délelött neked is ok, akkor olyan 9h fele oda tudom adni a dobozt! (nem kell sör, majd 1x valamilyen bizniszünkben lefele kerekítünk! )"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Thunder78
őstag
Volt nálam a minap egy gép (más lap és más kari), ami azt csinálta, hogy mihejst feltelepítettem a VGA drivert, nem akart indulni a gép. Minden üdvözléskor újraindult. Viszont Szabványos VGA-ként frankón megy.
Szerinted lehet hasonló a hiba?''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
helkis
veterán
válasz okiDoki #2388 üzenetére
Az XL önmagában jobban teljesít, mint a GTO, de ha a GTO-t át lehet faragni X850XTPE-re akkor már az lesz a jobb! az XL-t nem nagyon lehet tuningolni, mert kevés feszt ad a GPU-nak.. bár ezen lehet segíteni, csak akkor jobb ha gyűjtesz még hűtésre is!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
okiDoki
aktív tag
Nyulinov haverjának meg milyen jó lett volna Picike lapja!
3x1000 Ft részletre.0,0
Aktív témák
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest