Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
-
GAMEPOD.hu
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makopeter
tag
válasz TazLeacher #1151 üzenetére
Hülyén nézne ki, ha a vásárolt paklikat három havonta nyitogatnád újra, mert mindig törlés van.
Mindenki elkezd most gyűjtögetni, nagy változásokat már nem lenne szabad a kártyákkal csinálni, viszont úgy megyünk neki a nyílt bétának, hogy igazából semmit se teszteltünk, mert minden megváltozik. Ez számomra furcsa kicsit. -
Genji
őstag
Jójó úgy lenne logikus azt adom, de amíg nincs leírva addig para, hogy kezdhetjük majd még egyszercsak előröl.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
TazLeacher
nagyúr
válasz makopeter #1152 üzenetére
Számomra is, ugyanakkor ezért nem végleges verzió. Gondolom sok mindent leszűrtek ebből a pár hónapból, és ennek az eredményét kapjuk jövő héten. Azért béta, mert szerintem balance nyugodtan lehet addig még többször is. Ennek mondjuk nem örülök, mert megint az lesz, hogy kinyitok X keget, kiválogatom a hasznosnak ítélt lapokat, craftolok X lapot, majd amikor nagyjából megvagyok, változtatnak rajta, és mehet a kukába az egész, és se kegem, se scrap-em elölről kezdeni.
-
saen
veterán
válasz TazLeacher #1154 üzenetére
Szerintem törni csak olyan lapokat szabad amiből felesleg van. Garantált, hogy lesz még balance változás, meglepődnék ha nem.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nekem amivel a legtöbb bajom van, az ambush ölő lap, ami magában is erős. Tech lapnak nem szabadna ekkora swingnek lennie. Ambush Scoiát játszol és kiraknak egy ilyet ellened, már kb vesztettél is. Jó tech lap például a griffin, de ez így nagyon nem jön be.
Attól függetlenül, hogy értem miért fusztrálóak az ambush lapok. Más megoldásra számítottam.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
makopeter
tag
Nekem egyébként Nilfgaard oldalról az új Treason tűnik erősnek. Az ellenfél paklijának tetején lévő kártyát játssza ki és NG-nak van arra is lapja hogy mi kerüljön felülre.
Mondjuk az új Renew is penge, most már mindkét graveyardból tud arany lapot éleszteni. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz makopeter #1157 üzenetére
Pont ezaz, gyengébbé teszi az utolsó körödet, de nem teszi teljesen tönkre. Scoia-t is nagyon meg tudja szivatni, ha kiveszi a scorch-ot vagy más fontos spellt Aglais elől. Sokszor pont annyit jelent, hogy megnyerd a meccset. Főleg, hogy a Scoia meccsek nagy részén a rally halott lap az utolsó körben.
[ Szerkesztve ]
-
makopeter
tag
válasz NyxNyxNyx #1159 üzenetére
Lehet igazad van. Nem sokat játszottam ST-el, de azt tudom, ha elnyomja pl. az Ambush-Operátor-Morenn kombót, akkor az ellenfélnek nehéz dolga lesz.
Egyébként az a tech lap ezüst, ha több Ambush lapot használsz, közel sem biztos hogy jó célpontra lövi el.
Sokan írták a stream chatan hogy Ambush rip, de én nem látom ennyire rossznak a helyzetet. -
Bazsi1987
őstag
Szerintetek lesz benne magyar nyelv?😊
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Bazsi1987 #1161 üzenetére
Nem lesz. Nem az a divízió csinálja, mint a Witcher szériát (ők most a Cyberpunk-on dolgoznak). Ne számíts rá. Nekem se jó az angolom, éppen, hogy csak nem tudnak elcserélni egy marhára, de simán megy. Amit nem értek 1-1 szót, azt megnézem, és ennyi.
Más: van itt valaki, aki egy kicsit jobban ott van a multimédia részében a PC-nek? Ki szeretném nyerni a hangokat a játékból. Megtaláltam a fájlokat, de már a konvertálással nem boldogulok. Itt elég jól le van írva, de nekem mégsem akar sikerülni...valaki esetleg tudna segíteni?
-
válasz TazLeacher #1162 üzenetére
LEgyen igazad és tényleg dolgozzanak a Cíberpunkon mert ha nem szíjjehasítok mindenkit!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
KRoy19
őstag
válasz bitpork #1163 üzenetére
Áh gyerekek egyszerűen nem látok most a méregtől.
Bedaráltam az összes paklit, hogy legyen scrap-em és csináltam egy jó erős északi paklit, mondom kicsit feltornázom magam a ranglétrán ranked matchekkel, hogy minnél több keg-et kapjak resetkor.
Erre megint szét szopat a játék a kapcsolat megszakadással 10 meccből vagy 6-szor és persze mindíg defeat van és bukom a pontokat.
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Most néztem a változtatásokat.
Szinte egy új játék lett. Így gyorsan átolvasva összességében tetszenek az újítások.Eddig nem voltam valami aktív meg amikor játszottam akkor is csak a másodlagos fiókomon szórakoztam.
Szinte havonta változott a játék,meg a wipe miatt nem láttam sok értelmét játszani, de amint elkezdődik az open beta, én is újra elő fogom venni[ Szerkesztve ]
-
KRoy19
őstag
válasz PhilBrick #1167 üzenetére
De felmerült. És akkor most ezzel mit is oldottunk meg?
Ez így is a játék hibája, hogy ennyire "érzékeny".
Remélem ez az Open Beta-ban már benne lesz a fentebb említett reconnect feature, mert ez így elég gáz, hogy csak az éjszaka közepén tudok vele játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Nagyon rákattantam a játékra (hs-be kiégtem 😁) jelenleg boxon tolom a bétát, azt szeretném kérdezni hogy ha majd kijött a teljes akkor egy profilal tudom tolni boxon meg pc-n ahol ép kedvem van?
-
Heavyrain
őstag
válasz Bazsi1987 #1169 üzenetére
Igen, az Xbox-os és a Windows 10 app-os változatot mindenképpen egy profillal tudod majd játszani.
Arról még tudtommal nincs hír, hogy Xbox <-> GOG és az Xbox <-> Steam működni fog-e.De ha csak most kezted el, akkor ne felejtsd el, hogy pár nap múlva teljes wipe, mert kezdődik az open beta és rengeteg minden meg fog változni.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
-
KRoy19
őstag
válasz TazLeacher #1172 üzenetére
Köszi.
Lesznek változások bőven...... -
makopeter
tag
válasz TazLeacher #1172 üzenetére
Pont ma néztem én is végig. Nagyon várós összeségében, tetszik a NR köré elképzelt koncepció, Francesca's redraw pakli is jól hangzik, az időjárás is jó irányba változott szerintem, végre nem a lapelőny és Dagon dönt el egy meccset pl.
Az az időjárás effekt nagyon cool: [link] -
NyxNyxNyx
addikt
Kicsit felmentem játszani hosszú szünet után, mivel level 24-en voltam. Letoltam pár meccset casualban bamboozle Scoia-val (amit még régebben is linkeltem talán, witchers --> king of beggars (ami kirakja a toruvielt, mivel minden másik lapod nagyobb, mint 6, vagy spell, de ők azt hiszik, hogy ciaran) --> pass) Befektetnek annyit, hogy megnyerjék a kört Ciarannal számolva, de bukják az első kört. Aztán második kör a legundorítóbb bleed ami létezik, nem tudnak passzolni, Ciri, Vampire, Yaevinn. Utolsó körre 1 lapja marad, neked meg vagy 4.
Na ezzel nyomtam, a rank 15-ös ellenfelekből mindegyiket elvertem, de összerakott néhány alacsony rankú ellenféllel, na ők counterelik ezt a taktikát a sima tapasztalathiánnyal.Most akkor 2 nap pihi, nagyon várom már a resetet.
NR nekem is nagyon erősnek tűnik, így elsőre. Aztán kitudja.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Kbt szerint starter deckek erőssége csökkenő sorrendben: Skellige, Scoia, NR, Nilfgaard, Monster
De, ha nyitsz kegeket és kiegészíted lapokkal ezekkel a paklikat, akkor ez a sorrend már tárgytalan.
-
Bazsi1987
őstag
Forsenlol közvetít épen 😊 ajánlom, én szeretem a hs streamjeit is 😊
-
GrG1210
aktív tag
hali , nem tudok belépni , látom hogy valami nyílt béta van , most akkor mi a teendő?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Bazsi1987 #1178 üzenetére
Örülnék ha rákapna, sok embert hozna magával. Én szeretem a streamjeit ha éppen nem megy a gachi zene. (Tehát nem szeretem a streamjeit, de a tagot bírom.)
Én most inkább nem nézek streamet 2 napig, magamtól szeretném kitapasztalni.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
válasz NyxNyxNyx #1183 üzenetére
Én se nagyon nézzem, de nagyon várom már a szerdát, hs napok óta nem köt le ma is szenvedve csináltam meg a napikat! Szerinted hosszú távon hogy fogják tudni életbe tartani a játékot? Mivel a világ azért nem akkora mint a warcraft univerzum plusz a hs is így 3 év alatt kezd egysíkú lenni erőltetett mechanikák
stb 😣 végülis ha annyi időm lesz a gwentbe mint a hs-be akkor egy szavam se lehet majd 😁[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz NyxNyxNyx #1183 üzenetére
Én a magam részéről ki nem állhatom (régen jó volt, amíg komolyan játszott is), de ez igaz az szinte minden streamer streamerre (hs topicban már jó sokszor leírtam, hogy sajnos nálam nem megy ez a streameresdi, vagy játszás van és jó játékos, vagy menjen a bánatba, ha semmit nem tudok tanítani, akkor minek mutogatom magam ügy miatt), viszont jó, ha minél több játékost bevonzanak és (SAJNOS!!!!) erre csak a Forsenek és Massanok képesek és nem a Lifecoachok meg Stancifkák.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Bazsi1987 #1184 üzenetére
Sok mindentől függ, de a legfontosabb szerintem ilyen szempontból egy mobilos kliens lenne. De nekem ez megoldhatatlannak tűnik, hogy mindkét helyen játsszon valaki egyerre competetive-et. Én biztosan rosszabbul játszanék kis képernyőn gwent tracker nélkül meg pláne. Casualra jó lenne.
Stream szempontjából is sokkal átláthatóbb a HS, annak is sokat köszönhet az a játék.
Arra számítok, hogy közel sem lesz olyan népszerű, mint a HS, de aggódni sem kell majd a játékoshiány miatt. Streamer szempontból pár olyan streamer aki 4-5 nézőt össze tud hozni rendszeresen Gwentezés közben jó lenne.
salaam: Hát mások az emberek igényei. Nekem mindkettőre van igényem, Reckfult azért nézem, mert szórakoztató és szókimondó, Zetalotot meg azért, mert lehet tanulni tőle. (Ez lehet nem volt túl jó példa, Reckful is jó játékos, csak nem competetive szinten, mert nem veszi komolyan. De az agya megvan hozzá.)
De most ha valaki nagyon unalmas, vagy nem szimpatikus, tőlem lehet a legjobb is a világon, se fogom nézni.
Massan még mindig életben van? Nem tudom milyen játékos, csak hogy egy csaló. Botok nélkül ha jól emlékszem nem hozott össze annyi nézőt, mint LC.
Bazsi1987: Mintha azt mondták volna a closed béta elején, hogy szeretnének egy alternatív játékmódot, ami nem feltétlen jelent arénát. De ebben most nem vagyok biztos.
[ Szerkesztve ]
-
KRoy19
őstag
Lehet, tudni, hogy hány órától élesedik az Open beta holnap?
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv urak!
Mostanában nézegettem az új lapokat. Két dolgot nem tudok mi lehet:
Reload X és a Counter X. Ezek mit jelentenek?
-
makopeter
tag
válasz TazLeacher #1193 üzenetére
Újra elhasznalhatod egy egyseged képességét. Sebeztél vele pl. 3at akkor egy másik egységgel ujratoltod és megint sebzel 3 at. A counter szerintem a sima számláló hogy ennyi körönként vagy kör után következik be.
-
Heavyrain
őstag
válasz TazLeacher #1193 üzenetére
Ally – A Unit on your side of the Board
Ambush – Play face down and only reveal when certain conditions are met
Armor – Absorbs a given amount of Damage dealt to a Unit
Banish – Remove the card from the game
Bond – Trigger this ability each time another copy of this Unit is played on the same side
Boost – Increase a Unit’s current Power
Brave – Trigger this ability if your opponent is winning the current round
Clash – Trigger this ability only if neither player has passed
Consume – Destroy a card (or Banish it, if it is in the Graveyard) and Boost the Consuming Unit by its Power
Counter – Reduce the counter whenever the given condition is met. When it reaches 0, trigger the Activation ability. Reset the Counter when the Unit leaves the Board
Damage – Decreese a Unit’s current power
Deathwish – Trigger thgis ability when the card is moved to the Graveyard
Demote – Convert the card to silver (or Bronze, if Bronze was the card’s original color)
Deploy – Trigger this ability when the card is played on the field
Destroy – Move the card to the Graveyard
Discard – Move the card to the Graveyard from the Hand or Deck
Doomed – Units: Banish when Destroyed; Special Cards: Banish after triggering the card’s ability
Draw – Move the top card of cards from your Deck to your Hand
Effort – Perform the specified action for every card targeted by the preceding ability
Enemy – A Unit on your opponent’s side of the field
Gamble – Guess whether the top Bronze or Silver Unit in your opponent’s Deck is Higher or Lower than 5. The consequences of winning or losing your Gamble are written on the card
Heal – Restore a Damaged Unit to its base Power
Highest – The Unit with the highest Power. Ties are resolved randomly
Lock – Disable a card’s abilities. Disables and reveals Ambushes
Lowest – The Unit with the lowest Power. Ties are resolved randomly
Mulligan – Exchange a certain number of cards in your Hand for cards from your Deck including Golds (unless stated otherwise)
Orders – Triggers this ability when your Leader card is played (but before the Leader’s ability is resolved)
Promote – Convert the card to Gold
Reload X – When a Unit with a Reloaded ability is played adjacent to this Unit, trigger that ability X times
Reloaded – Trigger this ability when the Unit is played adjacent to Units with the Reload Ability
Round End – Trigger this ability when the Round ends
Retaliation – Trigger this ability whenever this Unit is Damaged, but not Destroyed.
Reset – Reset the Unit to its base Power
Resistant – A Resistant Unit is immune to the specified Weather effect
Resurrect – Play a card from the Graveyard
Reveal – Turn a card or cards in the Hand over, exposing them to both players
Revealed – A Revealed card has been turned over, exposing it to both players
Shield – Protects a Unit from the next Power-reducing effect
Spawn – Add the card to the game and play it
Spying – A Unit is Spying when it is on the opposite side of the Board from the player who played it
Stubborn – this card cannot return to the Hand
Strenghthen – Increase a Unit’s base Power
Summon – Play the specified cards from your Deck
Timer – Reduce the Timer by 1 every turn while this Unit is on the Board. Trigger the ability when it reaches 0 (at Turn Start or Turn End). Reset the Timer when the Unit leaves the Board
Transform – Convert into a different card
Trio – Trigger this ability when 3 Unlocked copies of this Unit are present on the same row
Turn Start – This card’s ability triggers at the start of its current owner’s turn
Veteran – Trigger this ability at the start of Rounds 2 and 3 when this card is in the Hand, Deck or Graveyard
Weaken – Decrease a Unit’s base Power[ Szerkesztve ]
-
GrG1210
aktív tag
Azt lehet tudni , hogy lesz e Magyar felirat a játékhoz? , mert annyira nem vágom az Angolt , és nem tudom melyik lapnak mi a képessége pontosan.
-
Heavyrain
őstag
Hivatalos információ még nincs, de szerintem lesz benne magyar nyelv.
Azt már most tudjuk hogy az open beta és/vagy a játék megjelenésekor új nyelveket fognak hozzáadni.
Viszonylag kevés szöveg van benne (Ha tippelnem kéne, akkor jelenleg a Witcher 3 szövegének kb 3%-a, később a singleplayer tartalmakkal is max 10%-a).
Bevált fordítócégük is van, akikkel dolgozhatnak (Witcher 3-nál ha jóltudom akkor a QLOC felelt a honosításért).
Ráadásul, még ha veszteséges is a fordítás, szerintem akkor is meg fogják csinálni, mert jelenleg az a céljuk, hogy minnél több emberhez eljuttassák a Gwent-et.De írok a supportnak, ha kiadhatják ezt az információt, akkor majd beírom ide, hogy mi volt a válaszuk.
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Érdekesség:
A singleplayer-ben az átvezetők/ párbeszédek valószínüleg képregényszerűek lesznek, mert "excellent comics and storytelling" képességekkel rendelkező Comic Illustrator-t keres a CDPR a Gwent-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen széket vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest