Új hozzászólás Aktív témák

  • Kickass

    őstag

    válasz Kornel #10898 üzenetére

    Tudom hogy eddig 3 Suzukiból és egy Mondiból táplálkozol, hidd el az e-pénisz méregetés se szükséges a kinek volt többféle abroncs típus az autóján kérdéskörrel.
    Egyrészről zavar, ha valaki mindig csak a legjobbat/legdrágábbat ajánlja igénytől függetlenül, egész egyszerűen nem biztos hogy igénye van arra hogy prémium abronccsal autózzon és a közlekedési szokásai nem indolkolják a prémium abroncsot, mint ahogy gyárilag se minden gyártó a legjobb gumifajtát rakja az autójára ettől még nem felelőtlen. Vmi azért sejthető volt a méretből 185/65 R14.
    Ráadásul sokszor tűnik úgy, kifejezetten az esetedben, hogy itt ott olvasott és abból összeollózott információk alapján alkotsz véleményt ami minden csak nem objektív. Itt a tökéletes példa nem az autónavigátor tesztre hagyatkozom, akkor már inkább az ADAC-ra (ami itt is sokszor referencia, attól függetlenül hogy van aki szerint az se objektív) és ami a legfontosabb a saját tapasztalatomra.
    Nálam is megfordult pár gumifajta ha már itt járunk (+ hozhatnám a példákat, hogy közeli baráti körben milyen gumikat használtak milyen gépeken és mennyire szerették), volt köztük prémium meg gagyi is, ez a mostani teljesen jól használható hétköznapi célokra. Az hogy az idő előrehaladtával hogy fog öregedni és kopni? Majd megmondom kb. 2-3 év múlva, de sztem addig is fölösleges a rosszmájú megjegyzés, főleg olyantól aki élből előítéletes a kínai gumikkal. Részemről az off témát lezártam és visszatérek read only üzemmódba ahogy általában teszem.

Új hozzászólás Aktív témák