Új hozzászólás Aktív témák

  • TTomax

    nagyúr

    válasz Gyufaaa #8436 üzenetére

    Hát ez egy érdekes kérdés.... nem is biztos,hogy mérvadó a procim miatt,de... ultrán mindent ráadva elkeni a 7970et ez nem vitás,el is kell neki.... az érdekes az,hogy low és ultra között sincs nagy fps eltérés... a gpu használat kuszik fel magasabbra... atival lowon több fpst mértem mint a 670slivel.Viszont a játékélmény összehasonlithatatlan,mert habár az fpsek megvolt mégsem volt egyenletes.Osztom azt a véleményt,hogy sokkal simább,gördülékenyebb nVvel mint Radeonnal,rakhatnak rá tonnaherz biost ,meg Never Better driver is jöhet,rángat az ahogy kell... itt meg ahogy huzom az egeret,fordulok sokkal sokkal simább...olyan dolgokat csinálok helivel,hogy magam is elcsodálkozok....

    (#8447) Abu85
    A tesztekben nincs az,amit magam is megtapasztaltam... Cf-em ugyan nem volt de lehet jobb is... amikor a 670-ért bementem a Scanba,akkor a srác 32 fogas vigyorral kérdezte... nem jött be a radeon???Mondtam neki nem nagyon... erre azt mondta mert "rubbish"... és ez a srác már 6éve biztos a Scannal dolgozik,töle veszek szinte mindent... itt errefelé kb ezt gondolják a termékröl.... a háttérben pedig a catalyst meg az a "elöremutató" technologia áll ami majd egyszer de jó lesz,de még most éppen nem jó semmire,de ha jó lesz akkor sem kapcsolhatod be mert diavetités a vége... használni sosem fogod...ott a dx10.1...ilyen lesz a Dx11.1 is... mellkast lehet rá verni de semmire nem jó...nem nem nem... nem érdekelne a technikai részletek,mert az mind csak igéret a gyakorlat mindig mást mutat..

    [ Szerkesztve ]

    ★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

Új hozzászólás Aktív témák