Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz ricshard444 #7452 üzenetére
Nekem nem jön be az EK-nak ez az új dizájnja.
-
viktor82
őstag
38 szobahőmérséglet 26.5
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Ombi5
őstag
udv. Van kulonbseg mondjuk egy gigabyte vagy evga GTX 680 vga kozott?Asus-nal tudjuk a jo csendes huto...
-
Rexcor
őstag
Az NFS MW2-vel kapcsolatban nem tudom hogy észrevettétek-e, de azért megy olyan szarul, mert a memória órajele nekem 7000 helyett csak 648-on megy állandóan és nem megy feljebb, valamiért nem kapcsol át a 3d órajelbe.
Az AMD-seknél pedig normálisan megy. Amikor ATI-m volt akkor mindig azzal volt a baj, most hogy NV-m van meg mindig ezzel. -
Locutus
veterán
válasz #35434496 #7464 üzenetére
Ilyen teljesítményű kártyáknál szerintem idleben teljesen irreális a +2 fok a szobahőmérséklethez képest. Talán olyan 8-10 fok körül reális, mint másoknál is.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
subaruwrc
félisten
nekem spec semmi bajom vele, nem lehet hogy a cpu energiagazdálkodás szivat be ?
ha a cpu nem vált fel, a vga sem fog és pl trainsimulator 2013-nál ez okozott laggolást.
legyen fix órajelen a cpu, órajel csökkentő izék nékül, és nézd meg akkor, hogy beterheli-e.
nálam 3930k @ 3600mhz ht OFF, 7870 alap órajeleken semmi lag nincs. ( 12gb ram , sata 2 hdd )
high beállítások -
subaruwrc
félisten
-
Pubszon
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest