Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Heller2 #73844 üzenetére

    Semmi, szinte 0 a büntetése annak ha valaki megöl téged, vagy egyéb módon halsz meg. Amit el lehet el lehet veszíteni egy esetleges halálkor, az maximum a lovon lévő dolgok (vagyis ha veled együtt a ló is meghal). Ekkor a vadászott prémek elképzelhető, hogy eltűnnek, de a tetemek azok max. leesnek róla.

    Segal: Jelenleg a legfuturisztikusabb dolog a játékban a fémdetektor. De ki tudja mit hoz még a jövő, max. ilyen steampunk beütésű dolgokra lehet számítani. De jelenleg nagyon földhözragadt a játék (néha túlságosan is). Talán még ami extra az a Dead eye, az Eagle eye és az Ability kártyák.

    Mr.Csizmás: Minden ötödik szint elérése után jár egy kincsestérkép, illetve kincses térképeket lehet találni még NPC-k lootolás közben, a világban járkálva fákhoz tűzve (ilyeneket egy lámpás jelzi a fa alatt), illetve egy dinamikus Strager-ek tudnak nekünk eladni (vagy ha smucig vagy akkor el is vehet tőle). Ha megnyitunk egy iylen térképet akkor azt egy nagy sárga pacával jelöli majd a térkép, ahol majd meg kell keresni. Ezt a legkönnyebben úgy lehet, hogy Eagel eye-ban egy sárga füst jelzi a helyet ha a közelében vagyunk. Illetve kontroller esetén egy re ütemesen kezd el rezegni az. A tartalma változó, de általában mindig van benne max. 2 arany és max. 200$.

    Ezen felül viszont még rengeteg minden van szétszórva a világban, aminek nagy részét el is tudjuk adni. A másik részét meg magunk tudjuk használni.

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák