Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Plata #71301 üzenetére

    Ahogyan már többen is írták, a játék Online része idén tölti a 6. születésnapját. Ha valaki aktív játékos benne (főleg a kompetitív játékmódokban) röhögve elérhette a 1000+ szintet, de akár a 2000+-t is. Én magam vagyok a "másodlagos" karakteremmel 771 (ráadásul úgy, hogy az elmúlt kb 6-8 hónapban már csak 1-2 szintet ha fejlődtem). Az első karakterem is 256-os. Összes több mint 5000 órám van benne 2013 óta és én alapvetően csak free roam-ba és Co-Op küldetésékbe jártam. Van ismerősöm is akik leggt-ten van 1300 szint fölött.

    De pl. itt van a GTA Forums topicja ami 2017-ben nyílt meg és a valós 1000+-os játékosok vannak benne (mondjuk elvben én is oda tartoznék de a kombinált RP szerint azért még messze vagyok)
    És van 2000+-os is de abban még nagyon kevesen vannak

    Viszont az az elv még konzolon is megállja a helyét, hogy alapvetően már olyan szinten mint aminél én is vagyok, már lehet gyanakodni, hogy valami ügyeskedést használt. PC-n meg főleg.

    És igen egy kezdő játékosnak azért sok minden úgy tűnhet, hogy elérhetetlen, és unfair a játék. Viszont az is igaz, hogy ha az ember nem egyedül vág bele a játékban akkor sokkal hamarabb elérheti azokat a dolgokat amivel szintre tudja magát hozni. És nem kell 800-szor megcsinálni a Rooftop Rumble-t egy db kocsiért! :DDD

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák