Új hozzászólás Aktív témák

  • simon105

    tag

    válasz HussarF #53308 üzenetére

    Mivel mi ritkán találkozunk játékban, itt köszönöm meg ezt a hozzászólásodat. Ennek hatására kezdett el ugyanis valami viszketni az agyalapom környékén, ami nem hagyta hogy ismét hagyjam az egészet a francba. Végül meglett minden három csillagra, amit korábban el sem tudtam képzelni.
    Nem biztos, hogy másnak is segít, de nekem ehhez át kellett állítani az egér beállításokat (nálam most így néznek ki: Raw Input; alacsony, kb három egységnyi Sensitivity; nulla Smoothing Scale). Eleinte szokatlanul lassú volt a célzás, de én (nem vagyok ügyes) sokkal pontosabban lőttem tőle, és hamar megszoktam. Illetve én nem kattintgattam, hanem nyomva tartottam a gombot sorozatoknál, csak az AKnál kellett minimálisan korrigálni közben, és persze rá kell érezni, hogy hány lövéstől fekszik a célpont.
    Annyi még, hogy én az AKt elraktam a fegyverszekrényben, és amíg elő nem vettem, addig 60 helyett csak 30 lőszerrel engedte csinálni, tehát az MKII fegyvereknek nálad is kell lenni, nem elég őket kifejleszteni.

Új hozzászólás Aktív témák