Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    válasz Kiskokó #53255 üzenetére

    Egy kissé inaktívra sikerültem a hétvégén azért nem reagáltam de nem feledkeztem meg rólatok.

    (#53255) Kiskokó,(#53257) ucli : Köszönöm a válaszokat nagyon tartalmasra sikerültek ;) Mellé néztem még guideot amivel már 100% clear mindent. Ucli nagy pacsi a sok gépelésért :K

    Most jelenleg a bunkerem már maxos mellé megvettem a legolcsóbb Clubhous-t + kokain tanyát a legolcsóbbat.Az alapján amit itt tapasztaltam befogok költözni teljesen a városba illetve kicsengetem a legdrágábbra a pénzt. Nem hittem de valóban tragikusak még légi közlekedéssel is a távolságok itt már érződik az " olcsó húsnak híg a leve " téma. Még mellé ezt a táblázatot találtam , szerintem szuper érdemes megnézni.

    Pacific heist után kaptam egy ilyen üzenetet

    Elsőre arra tippelnék hogy csalók ellen készült viszont én a haverokkal játszottam és sehol nem volt hacker a friends only sessionben. Szóval elég igazságtalannak érzem vagy talán a Rockstarnál már az is problémát jelent ha naponta 3-5 alkalommal játszunk le ?

    Apropó Pacific. S. heist van itt valaki aki tudja hogyan lehet megszerezni a helit ? Körbejártam 3 rendőrséget+kórházat de egyik helyen sem spawnolt. Valamiféle motort emlegettek sokat esetleg egy stunt jumpal triggerelném a spawnot ?(Már nem tudok másra gondolni) Autót már tudok savelni és van pár külföldi ismerősöm aki a helit szokta de természetesen az ilyen jellegű kérdésre nem szívesen válaszolnak.

    Nálatok a PH!crewban hogy szokott alakulni az aktivitás ? Sajna ismerőseim elég véletlenszerűen tudnak csak játszani nekem viszont szükségem lenne egy fix csapatra akik tudnak pl eladásban/Pacific S. heist farmolásban segíteni, természetesen ez vissza fele is jár részemről ;)

Új hozzászólás Aktív témák