Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz cyberkind #34713 üzenetére

    Hát én biztos nagyon elvakult vagyok de ha megnézed a 21013 október elsejei és a mai GTA online-t, akkor iszonyú nagy változáson ment át és rengeteg tartalom érkezett. Aki nem találja meg benne a szórakozást és unalmasnak találja, az tényleg már kikapcsolhatja és várhat a következőre, hogy első dolga legyen majd abban is a hibákat keresni. Csomó dolgot én nem tapasztaltam amiket itt írtok, nem találkoztam még komolyabb hacekr/csíterrel sem, vagy egyből sessiont váltottam és kész. Hibák meg vannak. De melyik játékban nincsenek ?

    (#34715) CactuS Nem. Pontosan arról volt szó hogy nem jön új játék pár évig, mert az onlinrea fektetik a hangsúlyt. És mint látjuk ez így is van.

    (#34716) cyberkind van egy csomó tartalom, amit szerintem az emberek nagy része hanyagol, és csak a deathmatc-autóverseny-heists háromszgben éli a játékot aztán azt mondja unalmas. (most itt nem rád gondolok) de én hogy átjöttem a régi genről pc-re, a director mode és a videószerkesztő is baromi érdekes és jól el lehet vele szórakozni. Plusz még ott a creator, de azt már kiéltem 360-on :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák