Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb_essex

    tag

    válasz gtamate2 #20479 üzenetére

    Elkészítettem az [nVidia által kiadott grafikai segédlet] segítségével GTX960/4GB-hoz az "optimális" beállításokat: [link]

    Végigolvastam az összes beállítást az NV oldalán, a képeket összehasonlítottam és a játékban is próbáltam online módban megnézni a hatásukat. (Pl DSR-t, TXAA-t, MSAA-t elvetettem)
    A beállítások egy szubjektív igényt tükröznek. Elsődleges szempont az volt, hogy 1920x1200@60 fps-el egy akadásmentes vizuális élményt is nyújtó játékmenetet kapjak. Beltérben, városban, de még terepen is. (pl. ezért lett a fű "High")

    Személyes preferenciám, hogy szeretem a részletes, nem túlszaturált képeket és a "recés" élek nem nagyon zavarnak, főleg gyors mozgások közben.

    A beállításoknál mérlegeltem az erőforrás igényt (cél a 60fps) és főleg a videomemória foglaltságot, de sajnos nem tudtam 2GB alá szorítani a vmem limitet, 2,566GB lett a végeredmény.
    A pecs előtti beállítást nem mentettem le, de az 2,8xGB-ot kért a pecs utáni 2,6x-öt, de ezzel nem értem el a fix 60fps-t és nem is tetszett.
    .
    Ha valakit érdekel melyik beállítás miért annyi akkor szívesen megindoklom.
    Az NV oldal nagyon részletes és mindent jól szemléltet, viszont az egyes beállítások egymással kölcsönhatásban vannak, érdemes a játékon belül is megnézni a hatásukat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák