Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz audi100td #4043 üzenetére
ugyanolyan szar nvidian is..milyen ATI-s gond..felejtsük már el ezt...amikor először inditottam ugyanolyan semmit nem láttam mint az ATIsok..köze sincs hozzá..egyszerüen nemhogy optimalizálva sincs de szerintem azon kivül hogy kapott egy védelmet meg egy exet semmit sem csináltak vele..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bpx
őstag
a minimum gépigényt el is lehet felejteni
azért 1 benchmarkot lefuttattam
(c2d e4300, 2gb ram, x1950 pro 256 mb)
(max felbontás ilyen kártyával az 1152*864)Statistics
Average FPS: 29.32
Duration: 37.14 sec
CPU Usage: 89%
System memory usage: 81%
Video memory usage: 96%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Low
View Distance: 1
Detail Distance: 1
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: Radeon X1950 Pro
Video Driver version: 6.14.10.6879
Audio Adapter: SoundMAX HD Audio
Intel(R) Core(TM)2 CPU 4300 @ 1.80GHz"Max". beállítások (256 megás kártyával a texture qualityt low-nál feljebb nem is engedi )
Statistics
Average FPS: 24.46
Duration: 37.24 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 83%
Video memory usage: 98%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Render Quality: Highest
View Distance: 1
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: Radeon X1950 Pro
Video Driver version: 6.14.10.6879
Audio Adapter: SoundMAX HD Audio
Intel(R) Core(TM)2 CPU 4300 @ 1.80GHzaz átlag 24 és 29 fps ne tévesszen meg senkit, játék közben 15-25
aki nagy fanatikus persze még játszhat vele, de én ebből nem kérek, esetleg majd pár hónap/év múlvaszerk: ja és persze ahogy kinéz ilyen beállítások mellett...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Intel Core 2 Extreme QX9650@4.2GHZ.....ha ez kevés neki akkor....inkább nem is mondok semmit..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
norbalia87
tag
Hat szerintem a jatek jelen esetben egy vegbel cuccot erdemel a roky csapat kuszobere. Ill. egy kis mustargaz vagy levelbomba vagy valami hasonlo jelenletroncsolo dolog, ami megakadajozza, hogy ezek meg az eletben barmilyen programot elkeszitsenek. Eddig ugy volt, hogy megveszem de ezek utan nem szo se lehet rolla. Ha jatszani akarok vele attallok a sotet oldalra. Ah ezek utan mindenki azt mond amit akar, de ez a jatek nem erdemli meg, hogy megvegye az ember. Es a 4 mag kihasznalas szerintem egy kicsit gyorsan jott. Nem igy kellet volna kiadni a jatekot. Szep lassan kellet volna attalni a 4 magra nem igy hirtelen.
A hozzaszolasomban nem arrol van szo, hogy igy meg ugy warez, hanem arrol, hogy a rockstar megerdemli, hogy mindenki letoltse es ne vegyek meg eredetiben. Es a barataimnak is megmondom, hogy most meg semmikepp ne vegyek meg.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
válasz Sirandrish #4055 üzenetére
Elb..ták, szerintem erre már mindenki rájött, majd ha javítják akkor talán lesz vmi előrelépés, de addig is hanyagolni kell, ha meg vki ezért váltana procit annak nincs meg a négy kereke vagy inkább magja , az inkább boxot vegyen. Jobban kijössz ;)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz BalaNce87 #4059 üzenetére
persze..csak éppen ezért nem kéne jönni a Procilimittel mikor a 4,2n ketyegő atomprocival is gondok vannak ...meg az ATI-s gondot se kéne erőltetni mert nv-n ugyanolyan szar
-
Pörp
senior tag
Figyeljétek meg, majd kijön hozzá az első 5Gb-os patch, és elég lesz neki E2xxx + 7900GT
-
BalaNce87
addikt
válasz Sirandrish #4061 üzenetére
Magyarul PC-n nem kell megvenni=minden gépen gázul megy, PONT
-
MoT3C777
csendes tag
Írta valaki ,hogy a texturánál High beállítást elő lehet hozni valahogy, na ez érdekelne köszi.
-
Sirandrish
legenda
jah..de azt is DVD9en fogják árulni hogy lóvéjuk is legyen belőle
-
TTomax
félisten
válasz Beowulf_78 #4047 üzenetére
Wolfdale lazán kirázza a "kisujjából"
Aham....
amúgy érdekes mert ahogy játszok vele egyre simább lesz.... már nem megy 40fps alá sehol sem ...érdekes ez....
Az is érdekes,hogy a játékrol senki nem nyilatkozik... pedig azért elég sok gépen elmegy 25-30fps-el...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Beowulf_78
addikt
válasz Sirandrish #4055 üzenetére
Ja ja...igazad van. Nem a 2 magos procikkal van a gond, ha 4 magos 4,2Ghz-en is néhol "bugdácsol". Ennél meg nem hiszem hogy jobb kellene. Be kellene írnia SzlobiG-nak a Rockstar-hoz hogy "Yorkfield-et használok 4,2 Ghz-en, és kevésnek bizonyul. Mit ajánlanak helyette?"
Egyszerűen azért ilyen gyötrelmesen szar, mert nincs optimalizálva. Ez a probléma gyökere VGA szinten is, és proci szinten is.
Bármelyik eddigi 4 magot használó játék hibátlanul futott 2 maggal is. Szóval ezt elkúrták.Nem kicsit.Nagyon.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Pörp
senior tag
Igazad van végülis... De látod milyen war van itt a masinaigények miatt. Én amúgy is megvárom a magyarítást hozzá ha nem magyar, ja nekem még nincs is meg a game semelyik verzió se
Beowulf_78 SzlobiG-nak azt fogják ajánlani, hogy játszon a San Andreas-al
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Beowulf_78 #4070 üzenetére
de tudod ez az uj engine..ez már azért odab*sz....ezért kell ennek ekkora gép...szerintem meglehet érteni hogy r*hadnának meg
-
Beowulf_78
addikt
válasz BalaNce87 #4065 üzenetére
Ennyi...
Ha eddig nem demonstráltunk a játékkészítők ellen, ezek után tuti! BKV-nál is folyamatos a sztrájk...most már a PC júzereknél is folymatos lesz. Szervezzünk meg egy demonstrációt a CD Galaxishoz!Sirandrish: Új engine ide vagy oda...nem estem hasra a grafikától. Crysis és a FC2 is véleményem szerint jóval szebb. Szóval legyen magas a gépigény, csak essek hasra a látványtól. Ez így lenne egyenes arányban. De itt sajnos a fordított arány elvét követték. Pont ezért senki se érti miért ez az "über fasza" gépigény.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
engineeeer
tag
Nem is kell hozzá jó gép,futtattam 1becnhmarkot és kidobott a játék asztalra Minden lowon van és így sem bírja megjeleníteni a környezetet...Pedig azért ha minden beállítás le van húzva legalább elfuthatna
[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
válasz Beowulf_78 #4073 üzenetére
Ja es itt novenyzet is ritkabb hiszen csak hazak vannak.
Nem ertem ...talan a nagy terek miatt?Ne szemetelj ! = Steam
-
Gerr'y
senior tag
Na én is megvettem, tetszik a doboza.
Most telepítem, egy pillanatra a frászt hozta rám, kinyitom a tokot és látom h csak egy dvd van benne. Mondom faja, mehetek vissza galaxisba, erre látom h. egymásra pakolták a lemezeket.Ha valakinek kell a térkép be scannelhetem. -
Sirandrish
legenda
válasz Beowulf_78 #4073 üzenetére
nyugi..én is így gondolom..kaki ahogy van...nah akkor lehet várni a patchet
-
SzlobiG
félisten
válasz Beowulf_78 #4070 üzenetére
A probléma ott kezdődik, hogy konzolátirat az egész...én addig nem is fogok vele játszani ameddig nem fog normálisan futni.
-
Beowulf_78
addikt
Látótávolság odabasz mindennek sajna... Csak nem tudom mikor jön olyan VGA ahol beállítható lesz a Max. Ez lenne a kissebbik gond. A nagyobbik az az, ha belegondoltok pecsekkel lehet javítani egy játékot, de nem túl nagy mértékben. Szóval ha valami kurva szar, akkor pecsek után lehet nem "kura szar", csak "szar" lesz. Ez mindenképp irányadó az alap verzó láttán.
Itt tényleg igaz lesz a mondás: "szarból nem lehet várat építeni". Alapjaiban hibás a PC-s verzió, aminek csak egy részét fogják tudni javítani szvsz.Ahogy olvasgatom a hsz-eket...ez lesz majd a teszteredmény a hivatalos oldalon:
Pozitívum: Szép izléses a doboza, ami mindenképp döntő tényező
Negatívum: Játszhatatlan bug halmaz (persze ez annyira nem fontos)[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Na milyen lett a port? Nem siettem még el leszedni, mert boxon már játszottam, de ha jobb a pc-s, akkor beszerzem.
Mod: ahogy itt olvasgatom a véleményeket, ez egy 2ft-os igénytelen fos konzolátirat lett... Vmikor azt mondták mikor bejelentették pc-re, hogy a kezdetektől pc-s játéknak készítették...[ Szerkesztve ]
-
CinCeBerg
csendes tag
Tehát az imbolygás az védelem... fura, de legyen igazatok, egy érv, hogy mégis megvegyem ez a vackot...
a 2 VS 4 mag dolgot nem is értem... Nekem 2magos E8400-on ugynolyan jó, vagy jobb eredményeim születtek mint a 4magot használó SzlobiG kollégának. Egy gyors 2magos ugyanolyan frankó lesz ehhez, mint a 4 magos. Csak jönne már a patch, addig tőlem ott rohadhat a polcokon...
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #4083 üzenetére
Az nem lehet, az a Crysis
-
Sirandrish
legenda
válasz feka007 #4084 üzenetére
pffff....Hát a Crysis se dönget csucsokat ha évezred játékárol beszélünk de azt aláírom hogy ennél jobban sikerült
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Az, hogy két magos procikon rosszul megy, megint csak a konzolportra vezethető vissza. Ugyebár az Xbox 360 processzora hárommagos, magonként 3,2 gigahertzes órajellel. A játékkal ki kellett használtatni ezt a lehetőséget, amit meg is tettek.
Nos, PC-re átportálták a játékot, de nyilván a játék prociéhsége ugyanúgy megmaradt, így aztán a két maggal rendelkezők szívnak.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
ezzel az elmélettel csak egy aprcsóka gond van...a 4 magosok is szívnak...
-
Sonja
nagyúr
Itt egy magyar FAQ (GYIK), talán hasznos lesz, KATT!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Ősember
őstag
válasz Sirandrish #4015 üzenetére
megnézem majd még ma, de most készülödök. viszont nem értem miért irtok általánositásokat, hogy minden 280 4 magos tulajnak is szarul megy, amikor erre tul sok bizonyiték nincs. az hogy a höbörgök ide tévednek és egymást buzditják az teljesen rendben is van - én is mentem panaszkodni az nfs undergrund topikba de egy játékot eltemetni a megjelenés második napján az ezért elég huzos várjuk meg a javitásokat és akkor alkossunk véleményt.
egyébként akiknek kevés fps-el fut a játék, azok kiáltanak "bughalmazt" is. a kettö kéz a kézben jár? mert akkor szoftveres eredetö prodmlémára gyanakodnék....a megoldást nem tudom, ez csak egy tipp.______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #4085 üzenetére
Jó, nem is full komolyan mondtam... De azért a szartól baromi messze áll, hiába ugatta le mindenki... A single gyenge volt, de a Warhead azt kijavította egy jó singlevel. De a multija viszont kifejezetten jó volt.
namind1, off end -
Worker
aktív tag
Vki probalta mar hasonlo teljesitmenyu geppel?
X2 4400+
Asus x1950pro
2gb ramEselyes, h 1024*768-ba legalabb low-on akadasmentesen menjen?...
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
Sirandrish
legenda
válasz feka007 #4090 üzenetére
jó de most ne arról bezséljünk hanem eme csodálatos gameról
Ősember: gondolom rám gondoltál..te tévedtél én már tegnap irtam hogy nekem nem akad a játék csak szerintem nagyon lassu...számomra így játszhatatlan...és nekem az a bajom hogy akármennyire is rekom fel illetve huzom le a grafikát az semmit se számit...néhány FPS a kül...
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #4092 üzenetére
Jah, de nekem még nincs meg... XD Pár óra múlva elvileg hozzák lemezen (na nem a futár... )
Boxon nekem bejött, bár nem toltam végig, adtam el a rákba, miután vagy 8 dvd-dl-t elb@sztam[ Szerkesztve ]
-
(Darkwood)
őstag
Megmondtam: [2751]!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Sirandrish
legenda
válasz feka007 #4093 üzenetére
Már alig várom hogy kipróbáld..lesznek itt olyan kommentek hogy ihaj
-
kdave9
tag
Kevés rá az esély, videómemória függvényében lehet javítani a minőségen/felbontáson. 256MB kb a beállítható minimum környékén van.
kb ez állítható be:
Video Mode: 800 x 600 (75 Hz)
Render Quality: Medium
View Distance: 5
Detail Distance: 100a kártya GF8600gt volt
[ Szerkesztve ]
-H-U-N-T-E-R-
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sirandrish #4095 üzenetére
Rájöttem miért kevés a procid a minimum rendszerkövetelényhez.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Worker
aktív tag
hat ennel tenyleg 100x jobban ment meg a crysis is... (1024*768ban medium-highon jatszottam vegig!)
ez az egesz gta4 pc-s verzio egy g*cinagy vicc.
vagy inkabb muveszet a Rockstar reszerol... ezt a muveszetet meg Uwe Boll ismeri talan ilyen mesteri fokon."To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
Sirandrish
legenda
válasz TESCO-Zsömle #4097 üzenetére
és megosztanád velem?
-
gyuri00
aktív tag
ez mitől vam???
valakinek volt már iylen problémája?[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest