Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz FoxiestFox #36935 üzenetére

    De várjál mert én nem mondtam hogy az 5 jobb. Amit leírtál tisztában vagyok vele hogy árkád az 5. De ha ezt elfelejtjük, nem hasonlítjuk semmihez akkor is nekem már sok a 4-ben lévő fizikának nevezett valami. Mindig a motorra lyukadok ki, mert az visszatérő fájdalmam hogy nem lehet benne normálisan motorozni mert nem tudsz vele kanyarodni. Amúgy én hivatásos sofőr vagyok napi 700km-et megyek, van jogsim mindenre, van egy elég viccesen erős motorom is ( 625 supermoto) - mindez semmit nem jelent mert eszembe nem jutott még összehasonlítani a valósággal a játékot :D , nem azért van. De azt szerintem kimondhatjuk hogy a valóságtól azért a 4 is távol áll ( és elhiszem hogy az 5 is, egyet is értek ebben, csak az meg a másik véglet)

    Én amúgy az az ember vagyok akinek megjelenés óta az összes GTA a gépen van , telepítve, indulásra készen( a 4 is ). Viszonylag gyakran játszom is vele ( most épp mobilon játszom újra a 3-at kontrollerrel) .

    Egyébként meg szerintem már mindenki úgy módosítja a fizikát módokkal ahogy akarja. De annyira nem zavar hogy hozzányúljak.

    Amúgy az 5-ben is rengeteg féle tulajdonságú autó van. Van olyan amit abba is kb lehetetlen vezetni ( vapid hotknife) ,de ja elég komfortos a legtöbb, mintha sínen menne :DDD

Új hozzászólás Aktív témák