Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaff

    csendes tag

    válasz #70869248 #8939 üzenetére

    Határozottan jobb lett!! A játék már nagyon beállt, az újítás legalább további lehetőségeket, tárgyakat és küldetéseket adott.
    A felső szinteken már képtelenség átrohanni egy-egy szinten, akár hónapokba is beletelik egy szintlépés, így korábban mindenkinek volt elég ideje azt a pár csúcs felszerelést összeszedni, nem sok változatosság volt 2 játékos felszerelése között. Most legalább vannak extra tárgyak (pl. lila). Például az én talált pajzsom védelmi értéke 4200 fölött volt, míg a legjobb Táliths is csak 3400. A legnagyobb Thálits 90-es szintű, a következő jó Opiehnzas 106-os. Ez annyit jelent, hogy a 76-os szintről kell elérni a 92-es szintet, hogy aukción új pajzsot tudjál venni. Számoljátok ki, hogy ez hány hónap munkája! Az alvilágban viszont előbb hozzá lehet jutni.

    A kicsi karakterem 27-es szintű (árva petákot sem kaptam senkitől, teljesen tiszta módszerekkel játszom a játékot), mégis sikerült a 40-es alvilági ellenfelet legyőzni. Ez annyit jelent, hogy akár 49-es szintű tárgyakat is kaphatok, amikhez 27-esként sehol máshol nem lehetne hozzájutni. (27-es szintnél a piaci top 30, aukción 40, pedig akár már a 42-eseket is használhatnám. Tehát van 2 "vak" szint!).
    Hátránya, hogy az igazán magas szintű tárgyakat csak az alvilágban lehet használni, viszont annál könyebb ezekkel itt győzedelmeskedni, illetve a piacon nagyon komoly extra profitot hoznak.

    Épp az előbb talált valaki (sajnos nem én) a Pyronál egy 42-es szintű kardot 53-67 sebzéssel. Ez a kard erősebb, mint az adott (30-39) szint top5 karakter bermelyikének a legjobb kardja. Ez a fegyver a mai nap termése, gondolom ennél jobbak is vannak.
    50-es főellenségek meg már lilákat is dobálnak. Az lesz az igazi csemege!

Új hozzászólás Aktív témák