Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5 Pro teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szorell
csendes tag
Azért mert valaki PH attol még nem bíztos hogy jó lesz a váltás
Remélem nem ezért lesznek jók!
Kaptunk eleget mindenkitől a GF-töl, a Fórumozoktól és a Chaten ezt érdemeljük ezek szerint!
Amugy elég érdekes az ami most megy nem akarok kritizálni inkább kívárom mi lesz de már most elég sok a hiba és a baj!
szlaszló vissza jötte nem váltja meg a játékot ezt ti is láthatjátok!
Az újjak közt Dobolan és szabó is jó lesz a többi még nem keresett meg egyetlen régit se
bár annak nem is segitenék aki mielőtt jelentkezett volna Triálnak előtte szapult a Fórumon megválogatom kivel állok szóbaAhogy elnézem itt most Tűzoltás van, olyan embereket vesznek fel Triálnak aki oda tartja a nyelvét
Bár megértem Llacikát, hogy probál minél hamarabb ősszerakni egy csapatot de ezt nagyon nem igy kéne!
ez a véleményem a mostani helyzetről!
Tudom hogy sokaknak ez itt nem fog tetszeni, csak ettől még nem fog változni!
-
S.Feri
őstag
válasz Szorell #8451 üzenetére
Valaki prohardver fórumtag, szeretted volna írni...
Én is nagyon remélem, hogy nem lesznek szövegértelmezési problémáik.
Majd az idő vasfoga megold mindent, szépen lassan belejönnek, aki meg nem felel meg az új vezetésnek az biztosan távozik, buta emberekkel senki sem szeret együtt dolgozni.
És ne feledd, hogy te sem úgy kezdted, hogy mindent tudtál, van aki nem a Ti segítségetekre számít, ezt is el kell tudni fogadni.
A te munkásságodat nem ismerem, de van akiét igen...
További kellemes játékot neked, vagy jó temetést!Mindenképp temesd a multat és nézz a jövő felé!
Egyébként az is érdekes, hogy magatokat mennyire Istenítitek, hogy ilyen jók voltatok, meg olyan jók voltatok, meg még egy ilyen nem lesz, és a fórumon megjelenik, hogy az Userek nagy része nem így gondolja.
Ez is jelent valamit szerintem.[ Szerkesztve ]
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Szorell
csendes tag
Csak jelzem segítség nélkül semmire se jutnak
A másik nem engem kell megkeresni hanem valaki olyat aki segít neki!
és itt nem szlaszlóra gondolokA másik én ugy kezdtem hogy tanítottak nem volt jogom semmihez az elején amig nem tudtam mit miért csinálok! Ugyanis nagyon könnyen lehet hibázni!
Mivel nem ismered a rendszert mi alapján müködik igy ezt lehet hogy nem érted meg!
De hidd el nem véleltenül nem kaptunk jogokat az elején!Itt már fél óra múlva hozzá fér olyan dologhoz a felvett tag amit nem engednék meg!
Vannak olyan sunyi trükkök amit nem tudnak kivédeni sőtt még szlaszló se ismeri mivel ezekből az apró trükkökből kiesett!
Ez hibához vezet!
Én felajánlottam hogy segitek! Folyamatosan segítem az újjak közűl egy Tirál munkáját
és egy másiknak is segítek ha kérdez bár ő ritkábban keres meg mert neki van külön mentora!És van egy 3 tag is akinek írányt probálok mutatni őtt más segíti!
[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
Még ilyet?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
S.Feri
őstag
Ég veled kicsi robot, nagyon fog hiányozni az olajos sajtod!
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Flash Gordon
senior tag
válasz Szorell #8453 üzenetére
Te jó Ég! Már itt is megy a volt modik felől a szardobálás, nemelég hogy az egész fórum tele van az öntömjénező modis thred-ekkell, amikben megy az önfényezés-nyalás, de még ez is... , egyszerűen übergáz, hogy a régi Team nemképes méltósággal leköszönni (elvileg közös megegyezéssel történt , ami valszeg arról szólt, hogy pár matu modi kiadta az ukázt és a többi szerencsétlen, a trialosokról nem is beszélve nem mert ellenszegülni) ), ha volt is a jobb érzésű user eknek némi szimpátiája egy-két modi felé, ezek után a totál égő dumák után nem marad egy sem...
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz Kicsirics77 #8446 üzenetére
No, pillanatnyilag ezek a cuccok várnak rád, mind Tálits-heaven:
Sisak: 85-ös szintű + 164 páncél, 25.000,-
Pajzs: 85-ös szintű + 172 páncél, 30.000,-
Mellkasi páncél: 86-os szintű + 172 páncél, 30.000,-Ahogy eléred az egyes szinteket, dobj egy privit!
<< Heimdal >>
-
emery2
tag
Én azt nem értem, hogy milyen aspektusból tehették meg azt a régi GO-k, hogy egyszerüen megszüntették a karakterátadást. Igaz ugyan ugyan, hogy irtak egy indokot, de ez kissé átlátszó volt.
Ha én lennék a német nagyfönök (nem vagyok az ) ez nálam kiverte volna a biztosítékot.
Mindazonáltal nekem egyikükkel sem volt bajom, velem korrektek voltak.Minden igaz, még a hazugság is -csak éppen az megfordítva!
-
-
Thrawn
félisten
-
róland
veterán
Az ilyenek miatt megy el a kedvem a játéktól: [link].
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
LightSide
tag
Na most mi ez a csönd??
[IMG:http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080718120305Sok+sok+panda.jpg][/IMG]
-
S.Feri
őstag
-
LightSide
tag
Ez van de van PH-s GO??
[IMG:http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080718120305Sok+sok+panda.jpg][/IMG]
-
LightSide
tag
Valakinek kell 1 42es karakter 2 hét múlva ha igen akkor Privibe írjon!
-
robekri
addikt
Ha eltávolítok egy fejlesztést eszközről, akkor megkapom a fejlesztést tárgyként vagy az elvész???
Üdv.: Robe
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
robekri
addikt
válasz Kicsirics77 #8487 üzenetére
Valaki van az ötösön?
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
LightSide
tag
38000 ből valaki tud nekem adni 1 13-14 fölötti sebzést?
-
LightSide
tag
Valaki figyelne ide is??
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest