Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
robekri
addikt
összetartozó lelkes cuccokat miért nem lehet eladni?? Mire jók ezek?? Össze kell gyűjteni mindet vagy mi??? (ilyen heroes fíling?? )
üdv.
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
Flash Gordon
senior tag
Hamarosan indul a 8 szeró!
4! karit is lehet vinni egyszerre, nincs zúzás, piaci korlátozás, stb. Érdekes fejlemény..."...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
S.Feri
őstag
válasz Flash Gordon #8805 üzenetére
Eléggé nevetséges szerintem, bár biztosan lesz olyan akinek bejön. Én tuti nem indítok ott karaktert.
Elég ez a kettő is ami most van. Sokszor ezekkel is alig bírok.
Persze biztosan lesz olyan akinek bejön a multi...én sosem multiznék, 1 szerver, 1 karakter.Vajon a kicsi robot nem akar visszatérni, nekem nagyon hiányzik.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Sikoly85
csendes tag
válasz Flash Gordon #8805 üzenetére
Ennek is oka van. Az uj verzioval sokan abba hagyták (én is), és igy akarják vissza csalogatni az embereket... röviden és tömören: szánalmas
Én se fogok ott karit inditani, már az 1 kari is sok volt nem hogy még 4... -
Vigneau
félisten
Normál játék esetében mire jó az intelligencia?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Flash Gordon
senior tag
válasz Sikoly85 #8807 üzenetére
Hja, eléggé kilóg a lóláb, szanaszét bannolták eddig a multizókat, most-meg sutba dobták a szarrá szankcionált modort: a multizós is tejeljen, sőt...
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
Flash Gordon
senior tag
-
Vigneau
félisten
válasz Flash Gordon #8816 üzenetére
Van benne valami.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
smiti
veterán
Na eddig ez a jelentkezés viszi nálam a prímet:
copyokk Sat, 11.10.2008 - 17:28:59
PFFFFFF.....lol iszonyú klán KIRÁLY kevés vagyok?? hogy beléphessek ////nagyon be akarok//// -
Hun'reeth
őstag
Látom leépült a téma. Én még játszok. S2-n a 60-as arénát vezetem.
A nevem nyilvánvaló.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
S.Feri
őstag
válasz Kicsirics77 #8824 üzenetére
Továbbra is s1 és s7 fun vagyok.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz Kicsirics77 #8824 üzenetére
Gyere át MiB-be
Én meg bekerültem zsákmányolt arany rangsorban a top 15-be.<< Heimdal >>
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz Kicsirics77 #8828 üzenetére
Ha lehetne kezdeni valamit az egyesületi vagyonnal...
<< Heimdal >>
-
smiti
veterán
Azt hiszem valakinek csúnyán belerondítottam a terveibe
-
smiti
veterán
[B]Hihetetlen, már a mi klánunkat is utólérte a tolvajlás, ma Henker2 karakterét ellopták [/B]
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
S3-on van egy 64. szintű karim. Már nagyon beleuntam a játékba. Szívesen odaadom valakinek akit érdekel a dolog. Priviben keressetek.
-
zalika
tag
Sziasztok!
Megkerlek szepen kattintsatok erre a linkre:[link]
Elore is koszonom- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...
-
D3ViLkE
csendes tag
sziaszto itt tudtok regisztralni http://s8.gladiatus.hu/game/c.php?uid=27387
lorand
-
Flash Gordon
senior tag
A 8.-ason van valaki, és ha van milyen néven, szöviben?
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs