Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz ROBERTOH #7763 üzenetére

    Ez absz. így van.
    Minnél magasabb a szint annál drágább a fejlesztés, tehát statpontokban tömörül a mezőny szépen lassan. Erre beadnak olyan prémeket, amik a maximális karizmát megnövelik....kiírja ha fölé viszed a kurzort: nekem spec. 81 ponttal?!
    Raksz mellé egy sebzéspluszt és kész...prém nélkül el vagy kapálva egy ilyen felállás ellen.
    vagy..
    Eddig mindenkinél jobban haladtam nemcsak szintben, hanem becsületben is...erre valaki vesz egy olyan prémet ami felezi a kocsmaküldik közti időt,..és kész is, ennyi volt.
    Mert ésszel lehet jól sáfárkodni a kocsmával, de egy felezéssel nem lehet versenyezni.

    Szal az szvsz egésznek semmi értelme, ha nem raksz bele pénzt...sokat.
    Itt ért véget az észjáték, és lett egyszerű pénzlapátolás....gondolod kívánok olyas valakivel versenyezni aki többszáz rubint belepumpálhat? Persze hogy nem, ez egy webes játék.
    Sztem az elsőség becsülete sem akkora dolog már,...én úgy jutottam fel hogy nem kellett multiznom, és nem is tolt senki egy pillanatig sem...nagy csatákat vívtam többekkel mire előrejutottam,..FC_Spartacus hogy mást ne mondjak :D ...még most is emlékszem micsoda szabályzatot akart rámerőltetni.
    Tehát húzv-vonva az egyenletet, ez a ló megdöglött. :)...annak örülök hogy jó társaságban töltöttem, és eredményesen,...és mivel itt a fórumon továbbra is jó hangulatban akarok jelen lenni, így fontosabb hogy a klánnak jó legyen, mint a karakternek,..ezért nem megszüntetem, hanem igyekeztem egy jó srácot találni rá.
    jöhet a nyár :)

    szerk: két szerver listavezetője is PH! tag :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák