Új hozzászólás Aktív témák

  • arnyekxxx

    veterán

    válasz Alexios #35855 üzenetére

    25 éve katartikus élmény volt amikor a honer viper st gyári pickupje helyére vettem egy dimarzio SD-t. Ugyanez ment át a hohner után az ibanezbe, ott is szintugrás volt a gyári mittoménmi után. Aztán nemrég kipróbáltam a kinai rail humbuckert és szegény dimarzióm bekerült a fiókba az ibanez gyári fosa mellé. Aztán jött az aktiv kínai és idézőjelbe tette az összes korábbi cuccot. Nyilván ha mittomén egy Nazgult vagy EMG szettet teszek be azok is ugyanezt az élményt adják, csak hát nemmindegy, hogy 5ezret vagy 60ezret kell fizetni a pénztárnál.

    A dimarziót 10ezerért vettem a 30ezres gitárba a 90es évek elejés. A kínai aktív párban 5ezer és tényleg bármibe beletéve olyat szól amibe csak nagyon vájt füllel lehet belekötni.

    Szóval tényleg jó ma kezdőnek lenni mert semmi pénzből lehet olyan hangzást csinálni amiért 2 évtizede egy vagyont kellett kicsengetni.

    Húr.

    Évtizedeken át leginkább daddariot használtam. Pár éve kipróbáltam pár ebayeset. Volt köztük behangolhatatlan/felrakáskor elszakadó ótvarszar is, de nekem pl a viccespapíros metálszörnyalice simán kiváltotta a daddario-t, 2hónapot ez is kibír aktivan használva, nem szakad, a hangja is jó és abból az 1500ból amivel kevesebb az ára elmegyek 4x próbára kocsival.

    inkább nem írok semmit

Új hozzászólás Aktív témák