Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Van új cpuz, hwmonitor és béta everest...végre jó a monitorozás.
Zájec, még várom Fiery válaszát, de amit mi MCH/NB hőnek hittünk az valszeg a cpu volt...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Gorneck#1239
-
sNORh
addikt
Nah mostnyúztam meg egy MSI P45 Platinumot, szépen ment 500-as FSB-vel, továb nemnyúztam mert, már javítani is elkéne kezdeni..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
válasz Gorneck #1254 üzenetére
Mindíg szidjátok az Asusokat, és mondom hogy tudjátok, Az MSI uggyancsak fasza.
de ez nemváltoztat a tényen hogy giga PowaAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Macka
veterán
Beszoptam egy Qrva spyware-t.... Leállt az egész win, semmit nem tudtam indítani. Most volt format, és XP reinst.
Melyik a legjobb tűzfalprogi?
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
32bitre Kerio 4.2.911
fél éves vindózomon nemvolt 1 db víros se és féregse..
64biten nemkerel..
Amugy nekemis asus volt ezelőtt csak AM2-benAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Gorneck
legenda
1-2 napig valszeg üzemen kívül az extra-s tárhelyem...igazi oka még ismeretlen amiért blokkolva lettem (bár sejtésem van)...de kezd elegem lenni ezekből a fszjankó szolgáltatókból...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Zájec
veterán
válasz Gorneck #1245 üzenetére
nem erre a h.sz-re értettem, hanem a korábbira... #1214 ,#1215 ,#1236 hsz-k re..
mostmár mindegy, lépjünk tovább....(#1251) Gorneck23:: most hogy igy mondod,,, tényleg , lehetséges..
na midjárt bevizsgálom..(#1247) bim : "fegyelemmel követem a fejleményeket"
ha valami rosszat állit, rácsapsz a kezére kellö figyelemmel..(#1264) Gorneck23::de kááár,,,grr... csapjál oda nekik ,, ne xarakodjanak
még ilyet.... tényleg kellemetlen.. -
Gorneck
legenda
-
Zájec
veterán
válasz Gorneck #1270 üzenetére
"tmpin1-ből cpu hőfok lett..."
az volt eddig is.. csak mi NB-nek hittük ahogy mondod....
mindegy melyik HWmonitor van fent... 1.09.0 vagy 1.10.0 ugyanaz..az Everestben pedig ez az érték az "alaplap" értéke volt..
emlékszel , korábban emlitettem hogy mennyire hamar fel tud ugrani a prájm elindulásakor.. ha az NB lenne akkor nem olyan hirtelen emelkedne,, hanem
egy kicsit fokozatosabban.... legalábbis az Abitban igy volt...[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Szerintetek:
-ha csak játszok
-4870CF-ben gondolkodokMelyik a jobb? Q6600@3.6 Ghz, vagy Wolfi 4 Ghz-n.
-
bim
veterán
-
szacsee
nagyúr
válasz tom_tol #1282 üzenetére
Ez: "P45-ről a véleményem a P35 legyengitve az X-es széria összes negativ tulajdonságával"
Kezdetleges biosok vannak hozzá, valamint ki tudja mi változik pl steppingváltásnál (R1).
Zájec már most +40FSB-t kihozott stabilan a lapból, úgy, hogy azt se tudjuk a biosban mi mire való.
P35-el lehet hasonlítgatni, de wolf-ok, york-ok már most jobban mennek benne, valamint azt ne felejtsük el, hogy a PCI-E 2.0 2db 8x sávszéle a PCI-E1.1 2db 16x-osával van egy pariban.
Alakul ez, én sem véletlen váltok....na jó ebben a giga is közrejátszik.Macka: vizesek...amúgy igazad van
tom_tol: meg ezt is mondják..
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Nyugiba nem lehetne megbeszélni? Legalább azt vegyétek figyelembe, hogy Asus lappal kezdett és nem úgy ment ahogy kellett...máskülönben más véleményen lenne...most Giga lesz a soron...lehet azzal menni fog az aminek kell...
Gorneck#1239
-
tom_tol
addikt
[OFF]látom nem arattam osztatlan sikert de nem is volt célom
amit irtam X48 jobb cf-re lehet tévedtem de nem hinném
a P35-ben a ramok kihajthatósága már szinte tökéletes igaz csak pci-e 1.1 szabványt tud de mint tudjuk nincs akkora különbség
az X48 ki lett hegyezve a vga-ra ennek tulajdonitom azt a tényt hogy a ramokat nem tudja úgy kihajtani mint a P35 ugyan azokon az FSB és ram beállitásokon bármit próbáltam nem ment
ezek után vártam a P45-öt valszeg az elsők között voltam aki vett magának igaz "csak" egy P5Q PRO-t és megkaptam vele az X48 ramkezelését a vga-t le sem tudtam igazán tesztelni igy azt még nem tudom megitélni
amit elvártam volna hogy megmarad a P35 összes jó tulajdonsága kibővitve még egy kicsivel jobb vga kezeléssel
hát ez nem sikerült
még annyit másik topikban megkaptam hogy túl nagyok az elvárásaim mit akarok
legalább annyit amit eddig a régi lapokkal elértem sőt többetegyébként 3 tesztelt wolfot próbáltam ki a pro-ban mindegyiknek sokkal több fesz kellett hogy egyáltalán elinduljon mint eddig bármilyen lapban
végezetül még annyit nem vagyok egy nagy hw guru de az utobbi idöben ez lett a hobbym és azt hiszem ami hw a kezembe került abból kihoztam amit ki lehetett akár lapról vagy ramról van szó
mivel nem kivánok többet senkivel ugymond vitatkozni ezért igérem nem lessz több hozzáfüzni valóm a témához
[/OFF] -
Rusher
őstag
válasz szacsee #1284 üzenetére
Érdekes vélemény.....én a P5Q val 590-es FSB-t "könnyen" elértem és még némileg stabilnak is tűnt használtam úgy egy kis ideig nem fagyott....sztem jó a P45 és még csak most indult el, de ahhoz képest a hivatalos újabb bios teljesen jónak tűnik
Üdv. nektek! Mi a helyzet nálatok? Gigában a perf.levellel mit mennyire tudtok mahinálni?
-
Macka
veterán
-
keIdor
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU