Új hozzászólás Aktív témák

  • SirKero

    őstag

    Halihó!
    A gondom a következő, mostanában játék közben / kb. másfél két óra elteltével / elkezd a monitor vízszintesen csíkokban villogni a játék teljesen belassul majd kis idő elteltével a hang kiakad és kék halállal újra indul a rendszer. Sajnos nem tudom elolvasni a hibaüzenetet mert nagyon hamar eltűnik. Először VGA kártyára gondoltam / XFX 9800GTX+ /de kicserélve / Gigabyte 8800GT / ugyanazt a hibát produkálja. A hőmérsékletek a tesztek alatt / VGA max.82 fok CPU max 53 fok HDD max 42 fok / nem magasak szerintem. Lefuttattam a Memtestet és a HDD Sentinelt nem dobott hibát egyik sem. Egyszerre futtattam a Everest stabilitás tesztjét és a FurMarkot szét izzasztva a gépet és akkor nem jött elő a hiba de játéknál igen. Az újraindulás a Crysis -nál jelentkezik próbáltam a Far Cry2 -t is ott "csak" néha szaggatni kezd szinte diavetítés szintjéig de nem szál el a rendszer. A proci és minden más alapon megy.
    A gépem a cuccoknál megnézhetők. Op.Rendszer Win.XP.32Bit.Bios F13a.
    Megkérdeztem egy szakembert aki azt mondta,hogy lehet hogy a memóriákat nem támogatja az alaplap. Megnéztem a Gigabyte honlapját és valóban nincs a támogatott memóriák között amik nekem vannak / Kingmax KLED48F-B8U6 1066Mhz. 4X1GB / benne. Sőt a lista szerint egyáltalán nem támogatja a Kingmax memóriákat. Lehet-e ez a hiba oka és ha igen javasoljatok 2X2GB memóriát ami tuti jól meg ebben a lapban.
    Köszi előre is.

    [ Szerkesztve ]

    Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

Új hozzászólás Aktív témák