Új hozzászólás Aktív témák

  • nebulo5

    senior tag

    Hello Giga Guruk!
    Már 2 éve megvan a GA P35-DS3 rev: 2.0 alaplapom. Korábban rendszeres olvasója voltam a topic-nak, de mostanában már egyre kevesebbet látogattam, egyéb elfoglaltságaim okán. Most viszont a következő gondom miatt kérném a segítségeteket:
    Az alaplapomon gyárilag F6 bios van fent. Nincs is vele semmi bajom, minden tökéletesen dolgozik! A napokban hozzájutottam egy 1 TB-os HDD-hez. Csakhogy az 1 TB-os, vagy annál nagyobb merevlemezek biztonságos kezeléséhez bios-t kellene frissítenem! És én ezt még sosem csináltam! Próbáltam visszakeresgélni a hozzászólásokban, hogyan lehet a legbiztonságosabban bios-t frissíteni, de az elmúlt bő 1 órában nem akadtam rá. Arra kérném a hozzáértőket, hogy legalább linkeljétek a legszájbarágósabban leírt bios frissítési leírást, illetve szerintetek melyik verzió a legjobb? A procim, a gyári 2.66 GHz helyett 3,2 GHz-en fut, és betonstabil. Ezt a szerény tunningot szeretném visszaállítani a frissítés után.
    Korábban olvastam róla, hogy egyes bios verziók, a frissítés után nem minden téren voltak tökéletesek. Problémák voltak a hűtő vezérkésével, illetve egyébb más hibákról is olvastam...
    Ezért is kérném a tanácsotokat, hogy melyik bios-al, és pontosan hogyan frissítsek.
    Floppy meghajtóm nincs, és egy pendrive van, de az jelszavas, (U3) amivel nem hiszem, hogy gond nélkül menne a frissítés.
    Várom a segítő ötleteiteket!
    :R
    Konfig az adatlapomon.

    Üdv: nebulo

Új hozzászólás Aktív témák