Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz bnss #1989 üzenetére

    Hali!

    "hogy ha a lementett partíció, nem az első - értsd nem a lemez elején van -, ez nem okoz problémát?"
    Ha ezen azt érted, hogy van egy C(rendszerpartíció) és egy D(adatoknak), és a D partíciót akarod lementeni, akkor természetesen ezt minden gond nélkül megteheted. Természetesen az egyértelmű legyen(ha nem az :DDD ), hogy mivel a D nem rendszerpartíció, ezért azt egy új HDD esetén elsődleges partícióként visszaállítva nem fog indulni a rendszer. :B

    "A második, lementettem a partíciót, létrehozott jó néhány filet a Paragon, az összeset felírhatom egy lemezre, ill fel kell írnom, hogy később a helyreállítás maradéktalanul lefusson?"
    KÖTELEZŐ felírni/elmenteni az egész könyvtárat, amibe lementette a partíciót! Általában alapban ilyen "fura" neveket ad a könyvtárnak, mint pl: arc_030909101128171.
    A könyvtárban található fájlok száma attól függ alapvetően, hogy hasznélod-e a DARABOLÁS(Splitting) opciót(ez az alapbeállítás) vagy sem. Ha nem használod, akkor alapban 4 fájl kerül a könyvtárba, míg 2Gigás darabolás esetén nyilván több, a particiómentés méretétől függően.

    "a mentés ráfér egy DVD lemezre, azt hogyan tudom megoldani, hogy erről lemezről induljon el visszaállításkor a Paragon?"
    Erre majd akkor válaszolok, ha valóban ráfér egy DVD-re... :DDD
    (amúgy alapvetően ÍGY, csak ez Acronis-ra igaz, Paragonnál egy kicsit más az előkészület)

    Fire.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák