Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Jumbozorz #1587 üzenetére
Szerintem az Abysson kívül mindenre elég a 4 karakter, legalábbis én még máshol nem éreztem kevésnek. Persze van ahova néha kell 1 geo vagy ameno, de oda elég a LV1es is
Az 1.1 valóban hozott sokmindent, és távol álljon tőlem az elegédetlenkedés, de ha jobban belegondolunk, akkor tartalmilag olyan sok mindent nem plusszolt fel.
A Bounty is inkább csak egy BP-ből kiragadott rész, mert ha jobban megnézed, akkor mit csinálsz?
Hetente kapsz pár küldetést, betolod bizonyos tapasztalatért, amikkel szintet lépsz különböző rewardokért.
PONTOSAN ugyanaz mint a BP
Arról nem is beszélve hogy heti 2x3 küldi az egész, amik se kihivást, sem semmit nem tartogatnak..elmész A-ból, B-be, és meg is vagy...maximum leütsz két mobot, aztán annyi.
Szóval nagyon örülök hogy foglalkoznak a játékkal és hogy finomhangolják, de remélem a kövi (ott már terület is lesz?) tartalmilag többet mutat majdEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest