Új hozzászólás Aktív témák

  • Jumbozorz

    senior tag

    Nem láttam, hirtelen én sem Fischl-t. Erősen gondolkozom, hogy wisheljem-e Childe-t, hogy megszerezzem. Egyre erősebben érzem, hogy a 4 karakter nem elegendő. Gondolok itt a Dungeone-kre(könyv, artifact, weapon material), time-trialok, Abyss megfelelő teljesítésére. A játék mechanizmusa elképeszt, mennyire jól balanszíroznak, hogy a játék ne éreztesse a játékossal, hogy nem tud haladni pénz nélkül, de a hardcore játékosok már érezzék a pénz hiányát. (más játékokkal F2p összehasonlítva, messze jobban van ez a pénz dolog tálalva szerintem). Emiatt, plusz a játék tartalom miatt az a havi 6k nekem nem sok.

    Elértem az Ar45-öt! Még nem csináltam meg a WL upgrade questet, de megfogom amint lehet, mert unalmas volt a világ, mert csaptam mindenkit, könnyen. Plusz az emelkedett rewardok sem elhanyagolhatóak. Jó ez a hétfő 1.1-vel jó sok minden az ember ölébe húllik :Bounty, Request, BP, heti, Stormterror, Wolf) :C
    Jó játékot mindenkinek.

    Még annyit, hogy ezzel a 6k-val, sem vagyok előbbre karakterek szerzésében. Fejlesztésben, meg AR-ban igen. ha valaki azért ruházna be, hogy több karaktere legyen a BP-t és a Bless-t ne vegye meg. Vegyen direktbe primo-t.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák