Új hozzászólás Aktív témák

  • ploteus

    aktív tag

    válasz jolti05 #1768 üzenetére

    Hát igen, mikor bekapcsolom, olyan erős pc-s életérzés fog el, nem a mozi varázsa. :DDD
    Jó ez, de csak pc-re, erős középkategóriás hangszóró.

    Amúgy, elég gyanús is nekem ez a félhangerős dolog. Anno dolgoztam kereskedésbe, eladtunk vagy 500db 510-est, max 2db jött vissza :) Ez sokat elárul nekem.

    600w csodákat én is próbálgattam, olyan érzés volt nagyobb hangerőn néhány robbanásnál, mintha a szék velem együtt kiszakadna a nyomástól... :DDD Na, ez már mozi hatás! Nálam ezt jelenti, de ez felfogás kérdése: DDD Igaz ez rendes erősítő és hangszóró páros volt.
    Na ez a másik, a Giga-Megaworks. Én szeretem a creativot, az van a pc-n jelenleg is, iszonyat jók. De házi-mozinak kicsit furcsa lenne, ott a gyönyörű fekete Samsung LCD tv, mellette még 5 szürke gubics. Na meg 500-700w, max névlegesen, sose adnak le annyit szerintem.
    Olvastam is valahol, ha hülyeség, rajtam száradjon, hogy a belső erősítős dolgok sosem annyira jók, mint a normál erősítős dolgok. Nem véletlen, hogy az az ipar még így burjánzik.

    Amúgy, ha nézel cuccot, néz körül a Media Marktban, ott szokott lenni hifi stúdió, ami kicsit zártabb hely, és lehet tesztelni a házi-mozi szetteket. Max nem ott veszed meg.
    Amúgy, hogy így elgondolkodtunk, rájöttem jó kapitalistának lenni. Gyártasz valamit, ha nem jól sikerül, akkor max bebeszéled a vásárlóknak, hogy future. És még vissza se kell venni! Mert annyira akarják, hogy jó legyen, hogy elfogadják olyannak, amilyen. Nem tudom, mit szólnának, ha megjelenne így egy Logitech vagy Creative hangszóró család, hogy 1 jóra 3 hibás jut, és alapvetően mind széria hibás :DDD
    És még azt sem mondhatják, nem őszintén gondolom, elfogult vagyok, mert az én példányom még ép abba a kategóriába esik, ami csak az általános problémákkal küzd.

    Milyen párost néztél ki?

    [Szerkesztve]

    ˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

Új hozzászólás Aktív témák