Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzske
aktív tag
Köszönöm ! Azt hiszem ASUS lesz ( A doboza miatt ), de majd hétfőn dől el bár a a Gigához van hdmi kábel is A lényeg az volt , hogy ref. minda2 , de ezek szerint igen !
Köszönöm még 1x
Abu: Milyen driver jön hétfőn ?
[ Szerkesztve ]
Az élet 1 szar játék , de a grafikája nagyon ott van...
-
Cybertrone
veterán
válasz Dantenero72 #7094 üzenetére
Látom még mindíg szenvedsz azzal a 470-el, emberfeletti hogy nem produkálja a minimumot sem
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Laraxior
titán
válasz cyberkind #7049 üzenetére
google-ba beírod szerintem egyből ki fogja dobni az úriember nevét. Enrico Fermi... világháború alatt tevékenykedtek. Niels Bohr, Joliet Curie és a többi nagyember.
mondjuk azért akkorát nem ütött a Fermi,mint 45 aug 6 és 9-én az atom
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
ez most vicc? Lassan egy 850es tápnak az összes ága kell egy VGAhoz..mi legyen akkor ha az ember SLi-t akar?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
HSM
félisten
válasz Laraxior #7108 üzenetére
Miért, nem olyan vészes ez, mint látszik... A két 8-as csati 150W/db, a 6-os pedig 75W. A PCI-tól még kaphat max 75W-ot, szóval a kari max 450W-ot vehet fel szabvány szerint. Ez azért nem olyan vészes, ha egy alapon 300W felett kajáló VGA-monstrum komoly gyári tuningos változatáról beszélünk.... Azért ennyi tartalék nem árt, ha van... Számomra inkább az az érdekes kérdés, hogy a refi 480-at miért centizték ki annyira, hogy "csak" 300W az elméleti max powa...
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Tényleg nem vészes ha a vga csak egyedül többet eszik mint a többi alkatrész (cpu, alaplap, ramok, vinyó). Szerintem sem vészes, ez már katasztrofális
Persze szerintem ha csak a 6-ost, és a 8-st dugod rá is elindul és megy, a másik nyolcas esetleg full tuningra kellhet[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Brutális eb
addikt
válasz Cybertrone #7112 üzenetére
Engem nem zavarna a fogyi ugyanis nem nézek/nincs tv-m 8 éve meg hozzá set top box így az ezen mespórólt áram mehet a vga-nak.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
HSM
félisten
válasz Cybertrone #7112 üzenetére
Asszem ez a fogyasztásos dolog már eléggé lerágott csont ebben a topicban... Akit ennyire zavar a fogyasztás, az vegyen magának 5770-es radeont...
De egyébként ez a sima GTX480-ra is igaz, hogy kb. annyit eszik, mint egy durva konfig, rendesen megtuningolva.... -
Cybertrone
veterán
Én cseppet sem mondtam hogy akit zavar vegyen ezt vagy azt, én ezzel arra akarok rácélozni hogy milenne ha ennyi fejlesztés ilyen uj cucc kihozatala után kicsit törődnének ezzel is...
-
HSM
félisten
válasz Cybertrone #7115 üzenetére
Ott a smiley a mondandóm végén.
Az a baj ezzel, hogy ha valami ennyire túllépi a fizikai határokat, akkor annak ára kell, hogy legyen... Itt most a fogyasztás lett feláldozva a teljesítmény oltárán.... -
bigdigit
addikt
260.63 ha nem volt még.egyenlőre nálam jól működik.
-
tthomasso
tag
-
tthomasso
tag
válasz bigdigit #7120 üzenetére
Próbáltam Asus P7P55D, Giga EX58-UD4, Giga P55A-UD3 alaplapban. P7P55D-ben ment PCI-E 8X sávszélességben, aztán megdöglött az alaplap. Érdekes, az Aqua-ban 4 nap alatt bevizsgálták, és szóltak telefonon, elnézést kérve, hogy mehetek bármikor az új lapért. Ez a magatartásforma követendő lenne a bizonyos I betűvel kezdődő boltnak is. Üdv
Ha fáj az igazság, akkor ne várd el senkitől, hogy igazat mondjon!
-
tthomasso
tag
A történet vége. Megrendeltem az Aus P5Q Pro Turbo alaplapot+Q9550 procit+4x2GB memóriát. Természetessen nem az I betű boltból. Ha minden jól megy, működni fog a GTX470 végre. A tanulság: Mindig maradj le egy-két lépéssel a hardvervilágban, és akkor talán nem sz..sz annyit. Üdv
Ha fáj az igazság, akkor ne várd el senkitől, hogy igazat mondjon!
-
tthomasso
tag
-
A.tessz
senior tag
válasz Cybertrone #7127 üzenetére
Ez ebben a forumban is igen csak új jelenség... legalábbis eleinte nem voltak ilyen hszek!
-
A.tessz
senior tag
260.63 BETA letölthető! itt
-
NOD
senior tag
válasz Cybertrone #7127 üzenetére
Az ati kártyáknak sem volt minden jó november környékén. Gondolok itt az 5850/70ekre.
Csak ezt jobban felfujja az a 80% ati kártya használó
Jópár msi lapról olvastam amivel gondok voltak pl.
Amugy meg ottvan abu 7073-as hsz-e.[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Én nem vitatkozni akarok, csak elmondani a véleményemet, mint irtam már pártatlan vagyok!
Annyit azért mégid hozzátennék, hogy az atinál lévő hibák az elején voltak (szürke halál meg hasonló anomáliák melyek egy része a hulladék driverekből, és abbol adódik hogy vadi uj api-val dolgozott a kártya(első dx11-es cucc)
De olyanrol nem volt SOSEM szó hogy megválogatta volna hogy nah most neked x58-ad van, á most nem müködöm együtt vele , főleg nem ugy hogy majd fél éve van kint fermi kártya, tehát nem is az első driverek jöttek ki hozzá, nem is mostani technika a kicsike OFF vége peace![ Szerkesztve ]
-
NOD
senior tag
válasz Cybertrone #7131 üzenetére
Ha pártatlan lennél akkor ezt most nem irtad volna ide
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #7131 üzenetére
A szürkehalál valószínűleg pontosan ugyanebből a problémából eredt. Az Nv-nél az a különbség, hogy nem szürkehalál formájában jelentkezik. Mindkét probléma alaplapfüggő volt. Azaz a kártya jó, de bizonyos konfigokban hibásan működik.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #7134 üzenetére
Nem, ahogy a szürkehalál sem fél év után jött elő az AMD karikon, de pár hónappal a megjelenés után kezdet kiderülni, és az AMD meg is erősítette, hogy baj van, de ki lesz javítva. A kompatibilitási problémák ilyenek. Idővel derülnek ki.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
A.tessz
senior tag
AvP D3D11 Benchmark Report
==========================**************************************************
* Report Created: 2010-09-16 @ 19:10:26
* Executable Build: V1.03, Apr 19 2010
***************************************************DX11 Hardware Detected*
Using Default Video Settings:
Resolution: 1680 x 1050
Texture Quality: 2
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 1Benchmark Summary:
Number of frames: 14865
Average Frame Time: 7.1ms
Average FPS: 141.8Itt van egy gyors teszt az új konfigról, zotac gtx 480 amp sli! Majd még teszek fel, csak 1 gyorsban!
-
v!ct0y
veterán
Hali!
Szerintetek a konfigom megfelel egy gtx 470 minden vágyának? -
alibaba78
őstag
válasz Dantenero72 #7142 üzenetére
Milyen "elvart szintre" gondolsz?
-
NOD
senior tag
válasz Dantenero72 #7142 üzenetére
Nem ugyanazt jelenti az elvárt szint, vagy a nem megfelelöen muködö szint Még mindig nem garizattad le? Vagy más gépébe beletenni stb stb.? Nem hiszem el hogy 1 honap alatt nem akadt rá idö.
-
alibaba78
őstag
Vki probalta a 260.63-as beta drivert 470-en? Nalam elkezdett akadni a dirt2. Amikor vizbe hajtok, meg amikor az udvaron korbenez a kamera, akkor be-beakad. Mas valtozast eddig nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest