Új hozzászólás Aktív témák

  • SimonYana

    addikt

    válasz Attix82 #9242 üzenetére

    Biztos voltak visszaélések ezzel kapcsolatban Ebből ne induljunk ki mert ezt nem így lehet elintézni szerintem! Viszont ha nekem van garlevelem a számlához az APEH-en kívül senkinek semmi köze szerintem!
    Olyan mintha a zsebembe vagy a bankszámlámra lenne kíváncsi! Ne legyen! Végezze a dolgát! Ő gyártotta? Igen! Akkor javítsa meg! :W

    Akkor ebben a kib@szott fejlett világban miért nem műxik úgy mint a DELL-nél! Gyáriszám , ellenőrzés és minden OK akkor mehet a gari . Nem kell sem számla sem garipapír sem más! Lehetsz Te a világ bármelyik DELL-énél! Mert a cégek is visszaélne! Asus terméket gyárt az Asuson kívül valaki? Nem! Akkor ha az Asus gyártotta akkor kutya kötelessége bárhol a világon megjavítani , ha csak nincs sorszám alapján a rendszerbe , hogy Gazsi azt ellopta mikor ki ment vendégmunkásnak! Valaki azt kifizette akkor semmi más dolga csak a kötelessége! De nem mert egy sumák az egész világ!
    Adjunk el mindent és utána ha gondvan küldjük el a pics@ba! Ez mind mind a gyártók bűne , mert csak is Ők tudnának ennek véget ventni!
    Nem erre jönnek ezekkel a hülye szabályaikkal amit EURÓPAI-nak neveznek! :W
    Kellet ez nekünk!
    A NAGY EU.! :C

    Ez csak az én véleményem , ami olyan mint ha semmit nem mondtam volna! :R :R :R

    [ Szerkesztve ]

    ® SimonYana ®

Új hozzászólás Aktív témák